2777
2789
عنوان

مامانم و‌همسرم از هم دلخور شدند بخاطر ژل زدن من🥺😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2850 بازدید | 66 پست

الان میگن متاهلی بع کسی ربطی نداره ولی اگر رفتی ژل زدی اتفاقی افتاد بدبختی و جوش و حرصش واسه مادر بیچاره ته 

کسی میتونه بگه به مادرم ربطی نداره که وقت ناراحتی و مریضی ام خودش مشکل شو حل کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میگن متاهلی بع کسی ربطی نداره ولی اگر رفتی ژل زدی اتفاقی افتاد بدبختی و جوش و حرصش واسه مادر بی ...

انگار این متن مامانم نوشته برام دقیقا مثل شما نظرشون هست میگه مامان اتفاقی میفته اونوقت خودت اسیر ما اسیر بچه اسیر پشیمونی هم فایده نداره

والا من ژل خوب گرون زیر نظر متخصص میزنم 

کلا از دست بردن تو صورت بدش میاد میگه آدم باید خودش باشه 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
نمیدونم چرا بعضی والدین انقدر تو زندگیه بچه هاشون دخالت میکنن 

مامانم خیلی خوبه خیلی هوامو داره من واقعاً از بچه داری شوهر داری زندگی کار هیچی بلد نبودم همه جوره با مادر شوهرم این چند سال هوام داشتند اما مخالف دست بردن تو صورت هست بشدت متنفره 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

ببخشید اما امان از مادر های بی فکر.... جلوی داماد همچین حرفی میزنه نمیگه بعدا دوماد سرکوفتشو به بچم میزنه بچم رو اذیت میکنه چجوری میتونن به دوماد توهین کنن.. متاسفانه مامان خودمم ازین مدل مادراست🤦‍♀️

ببخشید اما امان از مادر های بی فکر.... جلوی داماد همچین حرفی میزنه نمیگه بعدا دوماد سرکوفتشو به بچم ...

نمی‌دونم والا چه فکری کرد اولین بار بود اینقدر عصبانی میشد 

موهام چتری زدم تحمل کرد گوشم چند تا سوراخ کردم به زور تحمل کرد همش یکجا جمع کرد امروز تخلیه کرد 

حالا هم بهش میگم چرا اینطوری کردی ناراحت شد همسرم میگه اگر صدا ندم سرتون پس فردا هم پنجاه تا سیم به لب و دماغت وصل می‌کنی اونم ذوقت می‌کنه 😐😂