2777
2789

ظاهری پوست سبزه رو به روشن قیافش بیشتر نمک داره تا زیبایی قد تقریبا ۱۸۰ وزن فک کنم ۹۵ یا۱۰۰ سن ۲۴ ماشین داره خونه نداره یا مستاجر میشه یا میره طبقه بالا خونه باباش

تحصیلات  فعلا فوق دیپلم  خانوادش گفتن باید درس بخونه شغل دولتی مادرش کارمند پدرش کارمند کلا دوتا برادر هستن برادرش کارمند دوبار تو عقد زن طلاق داده  زن برادرش پرستاره مادرش مغروره خودشونو بالا میبینن اخه طایفه دختر همه شغل آزاد با درآمد بالا هستن ولی تحصیلات همه دیپلم ولی خوده دختره حقوق میخونه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا قبول نمیکنم این مورد 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
دوبار زن تو عقد طلاق داده به چه علت؟

میگن یکیش خیلی شل حجاب شده بوده بعد عقد یکیش هم انگار سره خرید شیر بها خیلی بالا بالا بوده آبشون تو یه جوب نرفته

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده