2777
2789

برام جالبه چجور اصلا اکانت منو پیدا کرده وقتی ن گروه مشترک داریم و نه شمارمو داره!و نه من ای دی انتخاب کردم برای خودم!!!!!

از اینا گذشته خودمم بدم نمیاد باهاش چت کنم 

ممکنه بتونه هکم کنه با چت کردن در صورتی ک من اطلاعات شخصی خودمو ندم؟

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حواب نده برا منم چند بار شده بلاکش کردم

چرا بلاک کردین؟

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
اشتباه پیام داده احتمالا چند وقت پیش هم یه ژاپنی به من پیام داده بود 

آخه اکانت منو از کجا آورده

تلگرام قابل هک نیست بدون کد... ولی سوال اینجاست چجوری بدون آیدی پیدات کرده شمارتو داره؟

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
 تلگرام قابل هک نیست بدون کد... ولی سوال اینجاست چجوری بدون آیدی پیدات کرده شمارتو داره؟

نه همین برای خودمم سواله 

آیدی الکی زده تو جستجو

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
[QUOTE=329548639]آخه اکانت منو از کجا آورده[/QUOTE از روی آی دیت

آی دی ندارم تو تلگرام 😐

شماره رندوم میتونه زده باشه 

چیز عجیبی نیست فقط باید ساختار شماره تلفن مقصد رو باد باشی با کد 

فقط بلاک کن .از گروهی که اد میکنن بیا بیرون 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

شماره رندوم میتونه زده باشه  چیز عجیبی نیست فقط باید ساختار شماره تلفن مقصد رو باد باشی با کد& ...

آخه اگه شماره ام رو داشت ک باید نشون میداد بالای صفحه شماره خودش رو هم دیگه

درسته؟

برا منم چنبار شده جواب ندادم کلا

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

فقط بلاک کن .از گروهی که اد میکنن بیا بیرون 

کدوم گروه؟تو هیچ گروهی باهم مشترک نیستیما