2777
2789
عنوان

تو تلگرام ی زنه انگلیسی زبان بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 22 پست
برا منم چنبار شده جواب ندادم کلا

من دلم میخواد از این طریق مکالمه ام رو قوی کنم ب این خاطر جواب دادم

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کنین.

به آبجی منم چن وقت پیش دوسه بار پیام دادن با شماره های مختلف.ازش میخواستن که وکالت بدن بهش که زمینهای پدریشونو تو ایران بفروشه و نمیدونم کارای دیگه بکنه براشون.

کلاهبرداریه.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
کدوم گروه؟تو هیچ گروهی باهم مشترک نیستیما

اکانتای خارجی منو تو گروهای اینستا اد میکنن یا پیام میدن ، معمولا واسه تبلیغاتشونه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه فرانسوی هم به شوهرم پیام داد یه مدت باهاش چت کردم شوهرم میومد گوشیشو میداد جوابشو بدم به انگلیسی ...

گروه مشترک داشتین؟یا از طریق آی دی پیداتون کرده بود؟

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
بلاکش کنین. به آبجی منم چن وقت پیش دوسه بار پیام دادن با شماره های مختلف.ازش میخواستن که وکالت بدن ...

آخه برای من شمارش رو نشون نمیده این برام جای سواله