2777
2789
عنوان

ازبی پولی دلم میخاد عوق بزنم🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست
نه عزیزم براشرایطی ک من داشتم نتونستم کارپیداکنم فقط تحمل کردم تابعده لیسانسم برم سره کارانشالا  ...

موفق باشی انشالله 

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
موفق باشی انشالله 

فدات🥰

ببین یچیزی بگم میتونی ادمینی یادبگیری توی جاب ویژن رزومه درس کنی براخودت درخواست کاراینترنتی بدی براشماییکه نمیتونی ازخونه بیرون بری خوبه ولی حتمابایدیسری چیزامثله بالابردنه پیجوتولیدمحتواوایناروبلدباشی

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به هیچ جای جهان کارندارم دقیقا سرچه کاری اجازه میدن بابچه ی ۳ونیم ساله رفت بگو تابرم و بهونه نیار ...

عزیزم خانه ی بازی اگه کار پیدا کنی اجازه میدن ببری ، بهش فکر کن گلم شاید تونستی پیدا کنی . یا مثلا ترشی بندازی تو خونه بفروشی یا کیک تو خونه بپزی بفروشی از این کارها . بازم پیشنهاد دادم گلم شاید بدردتون خورد . چون اطرافیانم با بچه دیدم اینجوری کسب درآمد میکنن گفتم بهت بگم . خودمم از بی پولی خسته شدم حق داری . دنبال کسب درآمدم ..

فدات🥰 ببین یچیزی بگم میتونی ادمینی یادبگیری توی جاب ویژن رزومه درس کنی براخودت درخواست کاراینترنتی ...

ازکارای انلاین اصلا ۷وشم نمیاد فک میکنم نمیتونم اگه بتونموبرم چرخ خیاطی صنعتی بخرم ازین دوختای خونگی بگیرم ماهی ۳تومن شاید بیفتم

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
عزیزم خانه ی بازی اگه کار پیدا کنی اجازه میدن ببری ، بهش فکر کن گلم شاید تونستی پیدا کنی . یا مثلا ت ...

نمیدونم دیگه چی درسته چی غلز شهرمونم کوچیکه همه خودشون انجام میدن بازم باید شروع کنم ممنون

ازکارای انلاین اصلا ۷وشم نمیاد فک میکنم نمیتونم اگه بتونموبرم چرخ خیاطی صنعتی بخرم ازین دوختای خونگی ...

عه پس هیچی 

اره اونم خوبه ازی جایی بالاخره شروع کن تاراه بیوفتیوچموخمه کاربیاددستت انشالاپسرتم فهمیده ترمیشه 

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
عه پس هیچی  اره اونم خوبه ازی جایی بالاخره شروع کن تاراه بیوفتیوچموخمه کاربیاددستت انشالاپسرتم ...

ممنون عزیز دعاکن برام مشکلاتم زیاده 

نمیدونم دیگه چی درسته چی غلز شهرمونم کوچیکه همه خودشون انجام میدن بازم باید شروع کنم ممنون

حتما چیزی هست که بتونی تو خونه انجام بدی و نیاز بقیه باشه گلم حالا چه شهرتون چه راه دور و انلاین بفروشی . میتونی عزیزم خدا بزرگه 

انشالاک خدا ی راهی برامشکلاتت باز کنه عزیزم ازته دل برات ارزوکردم🥲🥰

🙏🙏🙏💞💞🥀