2777
2789
عنوان

ازبی پولی دلم میخاد عوق بزنم🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست
خب بچمو کی نگه داره؟؟؟

اینا بهونه ست کسی که بخواد کاری بکنه میکنه با همه محدودیت ها مشکل ها الان زندگی یه دستی نمی‌چرخد حتی تو کشور های اول جهانم حانم آقا باهم کار میکنن تا زندگی رو اداره کنن

اینا بهونه ست کسی که بخواد کاری بکنه میکنه با همه محدودیت ها مشکل ها الان زندگی یه دستی نمی‌چرخد حای ...

من به هیچ جای جهان کارندارم دقیقا سرچه کاری اجازه میدن بابچه ی ۳ونیم ساله رفت بگو تابرم و بهونه نیارم!!

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به هیچ جای جهان کارندارم دقیقا سرچه کاری اجازه میدن بابچه ی ۳ونیم ساله رفت بگو تابرم و بهونه نیار ...

من‌مامانم من و برادرم رو ۹ ماه گذاشت رفت سرکار بردارم ۹ ماه بود میذاشت پیش مامان بزرگم من اون موقع مامان بزرگم نبود من مهد میرفتم از ۳ سالگی

من به هیچ جای جهان کارندارم دقیقا سرچه کاری اجازه میدن بابچه ی ۳ونیم ساله رفت بگو تابرم و بهونه نیار ...

هیچ جا 

من وکیلم و محل کار برای خودمه دختر ۳ ساله‌ام رو نمی‌تونم ببرم!

کلافه میشه،خسته میشه بعد هم مگه دادگاه جای بچه‌ست؟

حالا کاری که خودت کارفرما نباشی که دیگه اصلا نمیشه!

متاسفانه دوستان عزیز فقط سرزنش کردن بقیه رو بلدن و صحبت کردن از کشورهایی که تا حالا از هزار کیلومتریش هم رد نشدن.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من‌مامانم من و برادرم رو ۹ ماه گذاشت رفت سرکار بردارم ۹ ماه بود میذاشت پیش مامان بزرگم من اون موقع م ...

خب وقتی پول مهدو هزینه ی رفت و امدشم ندارم چه کنم؟خونوادمم ۱۵ساعت دورترن؟

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
هیچ جا  من وکیلم و محل کار برای خودمه دختر ۳ ساله‌ام رو نمی‌تونم ببرم! کلافه میشه،خسته میشه ب ...

حتی کارتو خونه هم نمیشه انجام داد حالا جالبه یه دخترمجرد نشسته تزمیده برامن

پس بمون غر بزن از بی پولی همین وضعیت تحمل کن

کم اوردی موندی چی بگی الان جوابمو درست بده خب؟اگا واقعا راه حلی داری 

کم اوردی موندی چی بگی الان جوابمو درست بده خب؟اگا واقعا راه حلی داری 

من برادرم مهد میرفت از ۶ سالگی مامانم صحبت کرده بود باهاشون پارسال که ۱۵ میلیون ماهیانه ماهی یک نیم پرداخت کنه بعدم بچه چهارساله بزرگه به مراقبت آنچنانی نیاز نداره 

من برادرم مهد میرفت از ۶ سالگی مامانم صحبت کرده بود باهاشون پارسال که ۱۵ میلیون ماهیانه ماهی یک نیم ...

مراقبت نمیخاد؟؟؟؟؟تو یا خودتو زدی به اون راه یا واقعا نمیدونی داری چی میگی

بعدم ماخی یکو نیم اگه داشتم دنبال کارنبودم

مراقبت نمیخاد؟؟؟؟؟تو یا خودتو زدی به اون راه یا واقعا نمیدونی داری چی میگی بعدم ماخی یکو نیم اگه دا ...

عزیزم بحث نکن کسی که توشرایطه شمانیس نمیتونه درکت کنه من میفهمم چی میگی چون یمدت همش دنباله کاربودموشرایطم جورنمیشد

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
مراقبت نمیخاد؟؟؟؟؟تو یا خودتو زدی به اون راه یا واقعا نمیدونی داری چی میگی بعدم ماخی یکو نیم اگه دا ...

نیدونم عزیزم میره مهد مربی داره با بچه همبازی میشه مراقبن چیزی یاد میگیره چرا مهد بد باشه ؟ شما هم بری سرکار که یک تومن بده برای نگهداری بچه دوست هم نداری که خب نداشته باش من راهنمایین گردم اگه میخوای وضع زندگین عوض بشه خودتم باید یه تلاشی بکنی دست تنها الان تو این وضعیت نمیشه

عزیزم بحث نکن کسی که توشرایطه شمانیس نمیتونه درکت کنه من میفهمم چی میگی چون یمدت همش دنباله کاربودمو ...

اخرش چیشد خب کارپیدانکردی دیگه؟؟

میدونی بعضیا سعی میکنن فقط درک نکنن

اخرش چیشد خب کارپیدانکردی دیگه؟؟ میدونی بعضیا سعی میکنن فقط درک نکنن

نه عزیزم براشرایطی ک من داشتم نتونستم کارپیداکنم فقط تحمل کردم تابعده لیسانسم برم سره کارانشالا 

کاش میتونستن یادبگیرن توهرتاپیکی نبایدنظربدن 

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
نیدونم عزیزم میره مهد مربی داره با بچه همبازی میشه مراقبن چیزی یاد میگیره چرا مهد بد باشه ؟ شما هم ب ...

نزدیک خونمون مهد بردم ثبت نام کنم گفت سنشو قبول نمیکنیم اگرم خواستی بیاری فقط ۱۲تا۳ونیم😐😐

یه جادیگه رفتم ثبت نامش کردم که خیلی ازمون دوره ماشینم نداشتم ببرمش