محل کارم کارشناس اموزش پزشکیم خیلی رفتارها و برخوردها دیدم در کل همیشه با همه خوب بودم مخصوصا دانشجوها اذیتشون نکردم باهاشون مدارا کردم و سخت نگرفتم امروز 4 تا کلاس داشتن حضور و غیاب میکردم بعد یهو شنیدم دارن میگن یه جور ما رو حضور غیاب میکنن انگار جراحن نصف کلاسو هایلایت کرده خب نیومدن غیبت زدم ...بعد هم حساسم به حضور و غیابشون چون حق الناسه اسممو گذاشتن خانم حق الناس ...خیلی دلم شکست این همه مهربونم و مدارا توقع دارن وقتی نمیان حضوری بزنم براشون ...نمره دارهنمیتونم الکی بزنم برم زیر دین...بعد معدل و نمره همین عده رو که میبینم میگم بیچاره مریضی که بیاد زیر دست اینا حالا جالب اینه بچه های درس خونشون اصلا اینطورر بی ادب نیستن....واقعا دلم میخواد بشینم بخونم برای غرورمم که شده پزشکی بیارم با این که اصلا اینده درخشانی نداره دارو ودندون عالیه ولی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
عزیزم وقتی خودت میدونی داری کار درست و میکنی نباید با حرف چند تا جوجه دانشجو تحت تاثیر قرار بگیری
برات مهم نباشه بخند و کار خودت و بکن
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
امضامو بخون رفیق قشنگه ای که افسانه ی زیبای غزل های منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای که معلول به هرکار و علل های منیشده هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل هر جنگ و جدل های منیموی توطره و قدت به بلندای غزلچه بگویم که خودت شهد و عسل های منیذهن من در همه حالات به فکرت مشغولبفدایت که تو افکار و عمل های منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·