2777
2789
عنوان

🌱حاجت دار ها بیاید ک دارم میرم جمکران 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 7553 بازدید | 1278 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهربون

دعاکن بتونم کسب کارم راه بندازم و پر رونق باشه

اسمم رقیه💚💛🌻

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
سلام عزیزم‌ اسمم فرشته تورو خدا برای حاجتم خیلیییی دعا کن دعا کن بچهام سالم و موفق باشن زندگیم خوب ب ...

چشم عزیزم 

منم وسواس فکری دارم با ذکر لا حول و الله قوة اله بالله اروم میشم اینه آب رو اتیشه چند بار تکرار کن نتیجه میده

توروخدا دعا کن یکم کار بابام رونق بگیره😔علی انشاالله برمیگردی زنگی آرومیو با همسرت شروع میکنی

چشم عزیزم حتما 

استغفار ۷۰ بندی امیرالمومنین رو بخونید معجزه میکنه

سردردم خوب شه همین امروز نیاز به سیتی نباشه

(تصادف کردم)

ب خاطر توده تو سینم خطرناکه سیتی 😭

بین دوتا بد گیر افتادم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)