2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرسرد مزاج دارین چجوری کنار میاین باهاش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 55 پست
ولی دیگه غرورم اجازه نمیده که سمت شوهرم برم الانم دست پیش میگیره میگه تو دیگه نمیخای رابطه داشته با ...

شوهره منم خیلی اصرار داره بهم بگه که تونمیخای ولی خودشم میدونه که هربار هرکجا باشه من آماده ام. متاسفم برااینجورمردا.

اگه برعکس بود تاحالا شوهرامو دوتادونه زن میگرفتن.اما زن همیشه باید بسوزه و بسازه. بخاطر بچش بخاطر زندگیش بخاطر هزار کوفتوزهرمار دیگه.

درحالیکه اگه این قضیه برعکس بود همین شوهرامون میگفتن ما نیاز داریم وقتی برطرف نمیکنه پس میریم بایکی دیگه.

منم تاعمر دارم خیانت نمیکنم ولی هیچوقت ازش نمیگذرم امشب اصلن نخوابیدم ساعت ۶ شد من همچنان بیدارم.

خیلی غم دارم توزندگیم. رابطه فقط یکیشه.

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من دوست پسره دوساله یاهمیم شب و روز کنار هم بودیم  مسافرت رفتیم چند روز تاحالا بهم دست ...

قصدتون ازدواج؟ 

تا حالا بدنشو دیدی؟ میخام بدونم مشکل داره یا سرد مزاج...

مگه میشه دو نفر همدیگرو دوست داشته باشن کنار هم باشن و تحریک نشن نسبت بهم! اونم پسراااا 

اوایل خیلیی دعوام میشد همش دعوا و جنگ داشتم. الان تیکه میندازم ولی دیگه حوصله جنگ ندارم.وقتی نمیفهمه ...

من که همیشه بروز میدم ، خیلی واضح بهش میگم البته شوهر تو دیگه واقعا یخ بسته از سردی گذشته، من که خودم تحملشون ندارم  

قصدتون ازدواج؟  تا حالا بدنشو دیدی؟ میخام بدونم مشکل داره یا سرد مزاج... مگه میشه دو نفر همدی ...

تحریک میشه 

برامدگیشو در حالت عادی هم میبینم  که تحریک شده

قصدش هم ازدواجه اما من نه

در حال کاهش وزن🥲
تحریک میشه  برامدگیشو در حالت عادی هم میبینم  که تحریک شده قصدش هم ازدواجه اما من نه

تعجب میکنم. چجوری جلو خودشو میگیره؟ 

خود شما تحریک نمیشی؟ شما چجوری خودتو کنترل میکنی....

یه پسری ایسنتا از دردش نوشته بود که ناحیه خصوصیش طبیعی نیست و هویج شکله...

تو دلم گفتم نکنه طرف شمام!!! 

اخه مگه میشه

من سالها پیش عاشق شدم و لذیذترین طعم جهان طعم لباش بود برام😔