2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرسرد مزاج دارین چجوری کنار میاین باهاش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 55 پست

دلم میخاد یکم پیداشه میون اینهمه مشکلات حداقل این موردو حل کنه. 

اما میترسم به کسی بگم. به خانوادم بگم شر بپا میشه. مشاوره نمیاد. دارو نمیخوره.

هرروز منتظرم هرروز... 

فقط میگم خدایا تو همه لحاظ بهم سختی دادی منم صبوری میکنم.ولی ازت میخوام آخرش خوب باشه.

نمیدونم چرا اینقدر امتحانم میکنه. بابچم باشوهرم بازندگیم...

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
هرگز نیماد. چو نقبول نداره مشکل داره. میگه زن هم  باید درخواست کنه. همش دنبال بهونه س. در حالی ...

با صحبت قانع نمیشه ؟ بگو منم زنم ، چیز عجیبی نیست همه خانوما نیاز جنسی دارن ، دلشون میخواد با شوهرشون رابطه و عشقبازی داشته باشن . بگو تو شوهرمی ‌. اگه باتو رابطه نداشته باشم چیکار کنم ؟ هرجور شده راضیش کن بیاد دکتر . 

بگو این مشکل رو خیلی از زن و شوهرا دارن . چیز عجیب و لاعلاجی نیست . یکبار بریم دکتر فوقش یه حق ویزیت بشه هزینه اش . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واشعار چجوری تحملش میکنی یه ماه یه بار؟؟؟؟ من که نمیتونم دعوا راه ميندازم اونم واسه چن بار تو هفته & ...

اوایل خیلیی دعوام میشد همش دعوا و جنگ داشتم. الان تیکه میندازم ولی دیگه حوصله جنگ ندارم.وقتی نمیفهمه چندبار تکرار کنم ۶ساله تاالان باید خودش میفهمید. چندبار بگم سنم کمه نیاز دارم. چندبار بگم وظیفته. چندبار بگم معنی شب جمعه برامردم ینی چی.....

با صحبت قانع نمیشه ؟ بگو منم زنم ، چیز عجیبی نیست همه خانوما نیاز جنسی دارن ، دلشون میخواد با شوهرشو ...

نمیاد هرگز نمیاد. بچم کوپیک بود هردوماه داشت زورش کردم قهر کردم خانوامد فهمیدن. گف میرم درمون میکنم ولی نکرد.

بعده اونم هربار طلبکار شد که من مشکل ندارم تو نمیای جلو.

خیلی دلم میخاد تک تک اون درخواست کردنام و نوازش کردنامو بگم و هربارش چجوری پسم زد.

امروز حس خطر کرد میگف دست نزن بهم چیکارم داری.

امروز بعده چندین ماه اینکارو کردم. حالم از خودمو اون و این زندگی بهم خورد.

خیلی ها فکر میکنن حرکت زشتیه اما . این چیزا رو باید قبل عقد با طرف مقابلت صحبت کنی اگه واقعا برات مه ...

هرکی جای من بود جدا میشد. خانوادش خیلی اذیتم کردن. خودش خسیس نیست دست بزن نداره. اما بزرگترین عیبش همینه.

من سنی نداشتم که بخام درمورد اینیچزا باهاش،صحبت کردم.عقلم قدنمیادکه

نمیاد هرگز نمیاد. بچم کوپیک بود هردوماه داشت زورش کردم قهر کردم خانوامد فهمیدن. گف میرم درمون میکنم ...

حق داری .حال الآنتو درک میکنم چون خودمم چندبار تجربه اش کردم . 

ولی تا شوهرت راضی نشه بره دکتر وضعیت همینه .پس هرجور شده راضیش کن .

حق داری .حال الآنتو درک میکنم چون خودمم چندبار تجربه اش کردم .   ولی تا شوهرت راضی نشه بر ...

الان بهونش پسرمه. میگه عمل داره فکرم مشغوله.هرچیزی رو بهانه میکنه. صبحای جمعه هنذفری توگوش ساعت ۷صبح بیدار میشه ولی یکبار ندیدم بغلم کنه بیدارم کنه هرگز همچین کاری نکرده حتی یکبار بجون بچم قسم.

اوایل عروسی حداقل تماس  بدنی داشت شب تا صبح. الان به هیچ وجه بغل نمیکنه پشت میکنه تاخوده صبح میخابه.

من فقط دارم تحمل میکنم و منتظرم این سالها تموم شن تا عمر منم تموم بشه.

هرکی جای من بود جدا میشد. خانوادش خیلی اذیتم کردن. خودش خسیس نیست دست بزن نداره. اما بزرگترین عیبش ه ...

ایشالا درست میشه . اما کلی گفتم کاش  تو جامعه مون جا بیفته و زشت نباشه این چیزا . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
الان بهونش پسرمه. میگه عمل داره فکرم مشغوله.هرچیزی رو بهانه میکنه. صبحای جمعه هنذفری توگوش ساعت ۷صبح ...

ایشاا... عمل پسرت هم با موفقیت تموم میشه . 

پروسه درمان شوهرت طول میکشه و نیاز به صبر داره . راستی به شماره ۱۴۸۰ زنگ بزن . مشاوره آنلاین رایگان هستن . مشکلت رو به اونام بگو بببین چه راهکاری رو بهت پیشنهاد میدن .

مال من دوست پسره

دوساله یاهمیم

شب و روز کنار هم بودیم 

مسافرت رفتیم چند روز

تاحالا بهم دست نزده

به هرکس بگم باور نمیکنه 

من نمی‌دونم این پسر چشه

کجا ا..ضا میشه 

وقتی پیششم میبینم...کرده یا بدنش داغ شده ولی کاری نمیکنه 

یقه لباسم پایینه جلوش می‌کشه بالا

یکی دوبار ک خودم اشاره کردم 

گفته نمیخوام الان دستی بهت بخوره گناه داری و این که به مادرم قول داده 

در حال کاهش وزن🥲
ایشاا... عمل پسرت هم با موفقیت تموم میشه .  پروسه درمان شوهرت طول میکشه و نیاز به صبر داره . ر ...

باصه عزیزم حتمن.ممنونم ازت. یکمی اروم شدم اینجا حرفای تودلمو گفتم

دلم میخاد یکم پیداشه میون اینهمه مشکلات حداقل این موردو حل کنه.  اما میترسم به کسی بگم. به خان ...

درکت میکنم

من هاتم 

هیکلم خوبه 

مال من بقل و بوس داره ولی ..که میشه پس می‌کشه

گاها بهش میگم پیکر تراشی کردم برا کی که تو نمی‌بینی 

در حال کاهش وزن🥲

سلام عزیزم 

الان تاپیکت رو دیدم و چقدر توی حرفات حرفا و حس حال خودم رو درک کردم

منم هم سن تو هستم

۴ساله ازدواج کردم و‌شوهرم دقیقا مثل شوهر شماست

منم گرم مزاج بودم خیلی اذیت میشدم شبا تا صب گریه میکردم نیاز داشتم و شوهرم برطرف نمیکرد نیازم رو ؛همیشه میگفت خسته ام خوابم میاد فکرم مشغوله کارم گیره دلم گرفته مریضم استرس کارمو دارم و …هزاران هزار بهونه،،.حتی منو مسخره میکرد بخاطر گرم بودنم سرکوب میکرد نیازم رو پس میزد منو،همیشه حسرت یه رابطه گرم که نیاز از طرف شوهرم باشه رو دلم موند شوهرمم خیانت کار نیست میل جنسی نداره سرده سرده من خیلی عذاب کشیدم و خودخوری کردم همه راه هارو امتحان کردم دارو درمان به خودم رسیدم تیپ زدم نشد که نشد…از هفته ای یک بار شد ماهی یکبار و بعد شد دوماهی یکبار و حتی سه ماه هم شد که رابطه نداشتیم ولی حالا الان تو این شرایط کاملا طبعم تغییر کرده و منم از بس نیازم سرکوب شد سرد شدم و هیچ حس و میل جنسی ای به شوهرم ندارم و با خودم کنار اومدم واقعا نیازی ندارم و اگرم نیاز پیدا کنم  خود ارضایی میکنم

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

ولی دیگه غرورم اجازه نمیده که سمت شوهرم برم

الانم دست پیش میگیره میگه تو دیگه نمیخای رابطه داشته باشیم گردن من ننداز من از خدامه!!!حالا از تو چشاش میبینی که از خداشه که رابطه نداشته باشیم ولی این حرفارو میزنه که مثلا بگه من خواستم تو نذاشتی!

ولی اصلا برام مهم نیست اگه یه زمانی اولویتم بود الان اصلا هیچ جایگاهی نداره رابطه برام خیانت هم نمیکنم ولی سرد سرد شدم منم؛

میفهمم که شوهرم خوشحاله از این بابت و راضیه که من سرد شدم

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
ولی دیگه غرورم اجازه نمیده که سمت شوهرم برم الانم دست پیش میگیره میگه تو دیگه نمیخای رابطه داشته با ...

دقیقن دائم طلبکارن. 

هرکسی مارو درک نمیکنه چون اکثر مردا گرمن. من این مدلشو نمیدونستم همیشه شنیده بودم مردا خیلی گرمن و زود وامیدن.من که ندیدم...

منم خداروشکر نسبت به اوایل خیلی بهترم.ولی خب هرچندوقت همینقدر به روح و روانم فشارمیاد و میشینم گریه میکنم بحال خودم. چیزیم نیست که بشه باکسی درمیون گذاشت