2777
2789

حوصله بنمایید تا بگذارم

مرسی اه

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

خانواده سمی اینطوریه که میگه من دوست دارم نگرانتم

پس تو هیچ کاری نباید بکنی بشینی تو خونه به حرفم گوش بدی

تا من نگرانت نشم

- Hans

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

‏بدبخت‌تر از گربه‌هایی که تو خوابگاه دخترونه دخترا بغلشون میکنن و فشارشون میدن، اون گربه‌هایی هستن که تو خوابگاه پسرونه از گشنگی میمیرن ! 😂

خب آخه بدبخت، پسرا مورچه‌های رو زمینم میخورن دیگه چیزی برا شما نمیمونه که :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیلامون: رشتت چیه؟

من: روانشناسی

فامیلامون: عهههه چه خوب، من چند وقته خوابم نمیبره، بچم شلوغ میکنه، نمیدونم چرا حس بدی دارم نسبت به همه، همش تمیز کاری میکنم باز فکر میکنم وسایلا سر جاش نیست و ...

من : 🥴

‏تا میفهمن پزشکی میخونم

هی می‌پرسن فلان جام چرا درد میکنه ؟!

من ترم دو ام بابا !

فوق فوقش بتونم بوسش کنم خوب شه 😂

زبان انگلیسی سه تا لهجه داره :

لهجه بیرییتیش

لهجه اِمریکن

لهجه استاد زبانای دانشگاه‌های ایرانی :)))

آدم چه جسور می‌شود وقتی می‌بیند کسی دوستش دارد؛ و چه ضعیف می‌شود وقتی می‌بیند کسی دوستش ندارد ...

✍🏻 زیگموند فروید

وقتی سینگلی فکر میکنی اونا که زوجن خیلی خوشبختن و تو خیلی بدبختی.. وقتی میری تو رابطه، تازه میفهمی سینگل بودی چقد خوشبخت بودی قدر نمیدونستی

- 𝑨𝑳𝑰𝕏

فروید حرف های عاشقانه هم بلد بوده و نمیدونستم😂

اره بابا

اینا رو واسه آنا فروید دخترش میگفته حتما 😂

دامپزشکی که قبول شدم هر کی زنگ میزد با حالت تمسخر میگفت کی گاو یا خرمو بیارم معاینش کنی میگفتم فعلا فقط گوسفند  میپذیرم حالا مشکلت چیه ؟!

سر همین قضیه فامیل هامون ریزش سنگینی داشتن

‌- خلافکار