2777
2789
عنوان

حق+ سم+ خنده+ غم.... همه چی بفرما تو دم در بده

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 86 پست

‌‌‌‌‌‌‌‏تو دانشگاه دولتی كلاس مثل تئاتره

از جلو به عقب پر ميشه

تو دانشگاه آزاد كلاس مثل سينماست

از عقب به جلو پر ميشه

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خوابگاهی باشی مثل من، تازه میفهمی که چه قدر پدر و مادرها تو تربیت فرزند کم گذاشتن. بعضی‌ها هنوز طرز غذا خوردن و نظافت شخصی بلدن نیستن! تایم خواب و بیداری و آداب معاشرت که دیگه بماند !

- یک عدد زردآلو خوشحال

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

روز اول کارورزیمون، استاد گفت: هوا برتون نداره که شما روانشناسین و اینا بیمارن. یادتون باشه اینا ده بیست ساله اینجان، اندازه موهای سر شما دانشجوی روانشناسی دیدن و بعضیاشون مباحث روانشناسی رو از شما هم بهتر بلدن. فقط مراقب باشید سر کارتون نذارن.

ما فکر کردیم حرف استادو فهمیدیم، ولی بعدها که بیماری اسکیزوفرنیک به کرات سر کارمون گذاشتن و به ریشمون خندیدن، فهمیدیم نفهمیدیم :)))

فکرهای یک درون گرا:

۱. لطفا وقتی نمی خوام زیاد صحبت کنم اون رو به خودتون نگیرید

۲. من نیازی به درمان شدن یا تغییر کردن به برونگرا ندارم

۳. اینکه ساکتم به این معنا نیست که آدم ضد اجتماعی هستم

۴. بعد از روابط اجتماعی برای اینکه دوباره شارژ بشم نیاز به زمان دارم

۵. من دیدارهای دونفره یا جمع‌های کوچیک رو ترجیح میدم

۶. گاهی اوقات حرف زدن پشت تلفن واقعا برام کلافه کنندست

‏ما این همه درس خوندیم و سختی کشیدیم و اومدیم دانشگاه که شما عاشق استادت بشی و باهاش ازدواج کنی؟ مگه مسخره پدرتیم قرمساق؟