2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون این مدلیه

296 بازدید | 12 پست

بچه ها من شوهرم یه اخلاقی داره خیلی رو مخه 

اصلا خوشش نمیاد از من تعریف کنه . 

من نقاشی های خیلی قشنگی میکشم تا حالا نشده تعریف کنه .همش میگه هنر مندا مخشون تاب داره ک یعنی مثلا ب من تیکه بندازه . 

بعدم یه وقتا غذای خیلی خوب درست میکنم اصلا نمیکه خوب شده و اینا به مرسی ساده میگه و بس 

کلا خوشش نمیاد از توانایی‌های من تعریف کنه . 

بعدم همش منو محدود میکنه نمیزاره بیرون برم و بهش گفتم چون نقاشیم خوبه میخام برم دوره طراحی لباس شرکت کنم بعد اون گفت میخای بری خیاط بشی یعنی 

خیلی افتضاحه و اینا .

چجوری باید باهاش برخورد کنم؟

چون ازش سرتری میخواد تخریب شخصیت کنه شوهر منم همینه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم بنظر من اینطور مردا از استقلال و ازادی زنا میترسن!

میترسن مستقل بشی 

دیگه بهشون نیاز نداشته باشی

دستت تو جیب خودت بره

و‌اون موقع دیگ بردشون نباشی بگی پول خودمه دوست دارم میکنم

یا بری بیرون چشم و گوشت باز بشه 

میخوان فقط محتاج اونا باشی یه حس مرد سالاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست نداره پیشرفت کنی 

از پیشرفت و قدرت گرفتنت میترسه 

شمام پافشاری کن به چیزیکه میخوای برسی

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

نه شوهر من تا غذا رو میخوره صد بار تعریف می‌کنه یا چیزای دیگه ولی متاسفانه اصلا تو جمع تعریف نمیکنه مخصوصا تو خانواده خودش اصلا تعریف نمیکنه 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
نمیتونم پا فشاری کنم زورم بهش نمی‌رسه 

خب پس چه کمکی از ما بر میاد؟! 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
راهنمایی ک چطور این رفتارش رو کنار بزاره

باید قوی باشی 

اول باید بهش نشون بدی که سر حرفت و تصمیمت هستی 

از مخالفتای کوچیک شروع کن 

نذار فکر کنه هرچی میگه گوش میگیری

اگه پولداری کلاسارو مخفیانه انلاین ثبت نام کن 

هنرتو به بقیه هم نشون بده که جلوش ازت تعریف کنن 

راهنمایی ک چطور این رفتارش رو کنار بزاره

عزیزم مهم ترین کار اینکه خودت به خودت افتخار کنی بزار ببینه چقد خودتو دوست داری و اصلا نیازی به تایید اون نداری شوهر منم دقیقا همینطوریه نمیشه عوضش کرد مگر اینکه خودش بخواد فقط سعی کن خودت خوشحال باشی چه نیازی به تعریف اون اگه به خودت اعتماد داری