2777
2789
عنوان

مادر نامزدم با چاقو خودش رو زده

1106 بازدید | 41 پست

نامزدم یه پسره ساده ست که از بچگی چوب کارای مادرش رو خورده باباش هم ولشون کرده رفته ، نامزد منم ۱۵ ساله از این شهر به اون شهر واسه مردم‌کار میکنه و یکبارم توی سن خیلی کم بخاطر کمبود محبت به یه دختره وابسته شد و دوسال عقد بودن تو ابن دوسال هم طبق حرفای نامزدم مادرش همیشه به بهانه های مختلف به عروسش زنگ میزده و شوهر و پسرش رو پیش عروس خراب کنه ، و ته ش زنش طلاق گرفت و هرچی داشت داد مهریه ، الان میخوایم ازدواج کنیم جفتمون چون قبلا ازدواج کردیم بهمون وام ازدواج نمیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این بگذریم نامزد من شغلش کابینت سازه و خیلی حرفه ای کابینت سازی میکنه ولی چون بیچاره کارگاه از خودش نداره کسی بهش کار نمیده ناچارا بره کارگری کنه ، برای همین نمی تونه با پول کارگری منو عقد کنه، داداشای منم گیر دادن زیادی نامزد بودید باید عقد کنید اینم رفته به باباش گفته کمکم کنید نامزدم رو ازم نگیرن باباش گفته هرچی پول داشتم برای مامانت خونه خریدم ازم شکایت نکنه سر پیری بندازم زندان ، خودم آواره این شهر و‌اون شهرم ، برو به مادرت بگو ، مادره هم تا فهمیده پسرش پول می‌خواد دعوا کرده و داد فریاد را انداخته تو خونه …

سر سفره داشته غذا خورده اینم عصبی شده بشقاب شکونده گفته بسه ، مادره هم داشته میزدش هولش داده که بره خورده زمین ، مامانشم پا شده عصبانی چاقو برداشته گفته خودم رو‌ میکشم ورداشته چاقو رو کرده تو‌ گردن خودش ، نامزد منم از ترس فرار کرده همسایه ها رو‌ خبر کرده ، حالا مادره شکایت کرده که پسرم هولم داده ولی خودم خودزنی کردم ، خودش هم الان تو هوای سرد تبریز بی کس ‌‌تنها داره تو سرما تو خیابون سرگردون از سرما میلرزه و‌میچرخه ، چون مادرش هم دیابت داره دکترا هم گفتن خونریزی داخلی کرده بردنش ای سی یو‌ نمی‌دونم سی سی یو‌، میگید چیکار کنم دیوانه شدم بخدا از ناراحتی 

وارد یه زندگی اشفته نشو 

ازدواج دوم خیلیییی باید بیشتر دقت کنی نه که چون تو مطلقه هستی هرکیو با هر شرایطی قبول کنی 😥😥 

عزیزم مطگعن باش این پسر ضربه های شدید روحی خورده 

از جانب خانوادش 

یه روز به این حرف میرسی که خانواده ی موفق چه تاثیری داره تو زندگی فرزندانشون 

تو رو خدا با وسواس انتخاب کن