2777
2789
عنوان

مادر نامزدم با چاقو خودش رو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 41 پست
مادرشووو هل داده عجیب نیس برات از هم شکایت میکنن؟ مشکلی برات پیش بیاد کی اعتبار داره تو خانوادش حمای ...

مادرش کلا زن نرمالی نیست و پدرش جانباز ۴۵ درصد جنگ هست ، و پدره بیچاره بخاطر مادره الان سالهاست تو خونه اجاره زندگی میکنه و کارگری میکنه از بس زنش آزارش داده و ذره ای برای جفت بچه هاش مادری نکرده 

عزیزم چقدر زود از دیگران راجب اشخاص دیگه می پرسید و چقدر زودتر مقایسه میکنید و مردم به تمسخر میگیری ...

شما یه نگاه به کامنتا بنداز ببین من اصلا با شما بودم؟؟؟

این شمایین که اصلا با سایت آشنایی ندارین و الکی دارین قضاوت میکنین!!

هزارمین کاربری 😬😬😬 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چی میگی ؟ من اون سوال رو از شما نپرسیدم از کاربر Zahra7878 پرسیدم اونم جواب داد!

عزیزم پست راجب منه ، پس از کشی بپرس که همه چیزو میدونه نه سوم شخصی که خودشم شنوندست امکان داره اشتباه انتقال بده ، طبق قانون وقتی شخص دوم حاضره نیازی نیست از شخص ثالث سوال پرسیده بشه ولیک اشتباه پاسخی بشنوی که دچار سو برداشت و قضاوت نابجا بشید 

شما یه نگاه به کامنتا بنداز ببین من اصلا با شما بودم؟؟؟ این شمایین که اصلا با سایت آشنایی ندارین و ...

ممنونم از اینکه دارید راجب استفاده از وسایل الکترونیکی بهمون آموزش میدید انشاالله خداوند عوضش رو‌بهتون بده ❤️

عزیزم پست راجب منه ، پس از کشی بپرس که همه چیزو میدونه نه سوم شخصی که خودشم شنوندست امکان داره اشتبا ...

چرا گیج بازی در میاری؟؟؟؟؟

کاربر @zahra7878  تو امضاش نوشته که بعد ۱۲ سال به عشقش رسیده. از اسم کاربری هم مشخص بود که متولد چه سالی هست.پس با این حساب ۲۴سالشه و از ۱۲ سالگی با عشقش دوست بوده.من ازش پرسیدم که از ۱۲ سالگی دوست بودین ایشون هم جواب داد بله

شخص ثالث شخص رابع کیه !!!  

هزارمین کاربری 😬😬😬 
عشقم کلا عادت دارید به جای دیگران حرف میزنید و دیگران قضاوت میکنید چرا اشتباه به دیگران انتقال میدید ...

اون کاربر منو گفتن نه شما کاش یکم بیشتر دقت میکردی 

کی شما رو قضاوت کرده ؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

عزیزم چی میگی ؟ من اون سوال رو از شما نپرسیدم از کاربر Zahra7878 پرسیدم اونم جواب داد!

😂😂😂😂ولش کن یکم ذهنش بهم ریخته پستا رو اشتباه متوجه شده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

خداشفات بده 😏

باشه بایا شما عصاره خوبی ما بد ، همچین میگه خدا شفات بده انگار خودش عقل کله ، همیشه هرکس هرچیزی رو که نداره برای دیگران می‌خواد این قانون دنیاست ، خدا کمکت کنه