2777
2789
عنوان

مادر نامزدم با چاقو خودش رو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالااااا 🤣🤣 فکر میکنم خیلی از قافله عقب موندم.۲۰ سالمه تازه تازه با یکی دو نفر آشنا شدم 

خوب نباید خودتو با کسی مقایسه کنی 

زندگی هر کس فرق داره 

یکی مثه من یکی هم ۳۰سالشه  نه ازدواج کرده نه با کسی آشنا شده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

مادر از پسر شکایت میکنه 😑😑 

این مادر نیست 

دلم برا پسره سوخت 

ولی اگه من بودم هرگز هرگز هرگز تن به ازدواج باهاش نمیدادم 

بعد ازدواج یه وقتایی حمایت از طرف خانواده ها میخاد 

شما به کی پناه ببری 

این پسر با این همه سختی که کشیده معلومه نمیشه یه زندگی بی حاشیه کنارش داشت 

از 12 سالگیت با عشقت دوست بودی؟؟؟!!

نه عزیزم من یکساله نامزد شدم با شناخت و خواستگاری کلا یکسال ، گفتم نامزدم توی سن کم قبلا بخاطر کمبود محبت عاشق شده ازدواج کرده و طلاق داده 

این مادررر😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 یا خدا این شیطان وای گناه دار کاش حداقل خانواد تو درکش کنن😑😔

خیلی پسره بدبخت و بی سر زبونیه ، مامانم بهش گفت دخترم بهت نمیدم باید نامزدیت بهم بزنی افتاد به پای مامانم پاهاش بوس کرد گفت نذار برگردم پیش مادرم ، مادرم بهم راه رسم زندگی یاد نداده یکساله دخترت رو نامزد کردم فهمیدم زندگی کردن یعنی چی ،اینقدر دلم کبابش شد گریم گرفت ، ولی الان صفر صفره می ترسم هیچوقت تو زندگیم صاحب خونه و زندگی نشیم بخاطر اینکه هیچ پشتیبانه مالی نداریم

ماشالااااا 🤣🤣 فکر میکنم خیلی از قافله عقب موندم.۲۰ سالمه تازه تازه با یکی دو نفر آشنا شدم 

عزیزم چقدر زود از دیگران راجب اشخاص دیگه می پرسید و چقدر زودتر مقایسه میکنید و مردم به تمسخر میگیری ، من کلا یکساله با ایشون آشنا شدم و نامزد کردم ، من و نامزدم جفتمون ۳۲ سالمونه ، منظورم این بود نامزد من وقتی کم سن بود عاشق شده تو ۲۳ سالگی زن گرفته و تو ۲۵ سالگی طلاقش داده

عشقم کلا عادت دارید به جای دیگران حرف میزنید و دیگران قضاوت میکنید چرا اشتباه به دیگران انتقال میدید ...

عزیزم چی میگی ؟ من اون سوال رو از شما نپرسیدم از کاربر Zahra7878 پرسیدم اونم جواب داد!

هزارمین کاربری 😬😬😬