2777
2789
عنوان

چطور با خدا ارتباط بگیرم ب جز نماز

85 بازدید | 16 پست

قبلش بگم نماز خوبه اسلام برام دین عزیزی هست و مثل تموم دین های دیگه بهش احترام میزارم و بنظرم مقدسه اما ادم مذهبی نیستم و همیشه ی چیزایی تو دین هست ک دو دلت میکنه حالا ب هر شیوه ای مثلا شکر گزاری بار اول چند  سال پیش انجام دادم لذت بخش بود دیگه چیو انجام دادین ک نتیجه دادیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز ربطی به مذهبی بودن نداره عزیز .

ما در همه حال درحال صحبت با خدا هستیم .ولی اوج نزدیکی مون با خدا نمازه .عمون که بعد نماز به خدا نزدیک شدیم با هاش بعد نماز عادی حرف میزنیم .

مثل موبایل واتساپ یا هزینه دادن شارژ 

یا مثلا مهمونی خانوادگی دید و بازدید ها .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

نماز ربطی به مذهبی بودن نداره عزیز .ما در همه حال درحال صحبت با خدا هستیم .ولی اوج نزدیکی مون با خدا ...

اما وقتی میام نماز بخونم همش ب خودم میگم ول کن تو ک مذهبی نیستی تو وقتی فلان کارو میکنی چطوری نماز میخونی نملز تو اصلا قبول نیس و از این فکرا

اما وقتی میام نماز بخونم همش ب خودم میگم ول کن تو ک مذهبی نیستی تو وقتی فلان کارو میکنی چطوری نماز م ...

نه  نه این فکر اشتباه را نکن تو بخون در هرصورت با هر طرز فکر 

نماز تورو نجات خواهد داد 

ان الصلاه تنهی عن الفحشا والمنکر

اما وقتی میام نماز بخونم همش ب خودم میگم ول کن تو ک مذهبی نیستی تو وقتی فلان کارو میکنی چطوری نماز م ...

ربطی به مذهبی بودن نداره عزیزم .نماز را میگم .حتی قران خوندن .اینا مال ادم عادیه .حتی کلیسا نشون میداد دعای فجر امام زمان میخوندند ..اینا مذهبی نیستند .ادم عادی هستند.

من مذهبی نیستم .

داداشم هم .

داییم هم .

ولی نماز و قرانش سرجاشه .

مذهبی ها اهل هیات رفتن هیات گرفتن و اهل مسجد رفتن روضه و قران هستند.همیشه اینها را انجام میدهند.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ربطی به مذهبی بودن نداره عزیزم .نماز را میگم .حتی قران خوندن .اینا مال ادم عادیه .حتی کلیسا نشون مید ...

یعنی شما امام حسینو قبول ندارید که با هیات مخالفید وکسایی که میرن هیات را میگید مذهبی

سلام‌وقت بخیر. اصلی ترین راه برای ارتباط مستقیم با خالق هستی نماز هست که شکر گذاری ناچیز در برابر نعمات محسوب میشود. همچنین قرآن خواندن و تفهم متن آن به زبان خود و درک آن گوش دادن به سخنان خدا و ارتباط با خدا و موجب تحکیم ایمان و آرامش قلبی و افزایش هاله‌ی محافظ شما در برابر امور شر و پلید میشود.