2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 61849 بازدید | 681 پست
به منم فقط اون میساخت اما نه تنها گرونه بلکه برای من ۵۶درصد پوکی استخوان اورد. ۵ تا مهره ومری، لگن، ...

ببخش گلم اشتباه نوشتم فمیکا، ویزان شما میخوردید.منظور همینه چند ماه یا چند سال ویزان خوردید گلم؟

من بیبی چکم مثبت شده و باید چ کنم اندومتریوز دارم زیر دلم ب شدت درد میکنه

سلام هایی خانم عزیز خیلی خیلی بهتون تبریک میگم. انشاالله با سایه پدر مادر بزرگ بشه.

ببخشین شما که باردار شدین ذخیره تخمدانتون چن بود؟؟

آخه منم کیست آندومتریوما دارم ذخیره تخمدانم خیلی پایین هس یک دهم هس.

دکتر میگه این کیست باعث شده ذخیرت من بشه میگه باید اول تخمک فربز کنی بعدش بری عمل کیست البته فیبروم رحم هم دارم و باید عمل کنم دکتر میگه طبیعی نمیتونی باردار بشی.

ما هم اصلا دلمون راضی نیس به فریز تخمک.

خواستم بدونم شما طبیعی باردار شدین؟؟؟؟؟

اگه ذخیره تخمدانتونم بگین ممنون میشم؟ ؟؟؟

میشه بگین چکارا کردین برا بارداری؟؟؟؟ و اینکه آیا بخاطر کیست استراحت مطلقین یانه؟؟؟؟؟

سه ماهه که تو اقدامم برا بارداری اما هنوز خبری نیس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هایی خانم عزیز خیلی خیلی بهتون تبریک میگم. انشاالله با سایه پدر مادر بزرگ بشه.ببخشین شما که بار ...

سلام عزیزم من طبیعی باردارشدم ب منم گفتن فیریز کن نکردم مال من فک کنم ۵بود یادم نیست ولی من بادکش قبل پریودم انجام میدادم و گرمی میخوردم ورزش رحم اینا خیلی کمک کرد و توکل ب خدا انشالله حامله میشی

سلام عزیزم من طبیعی باردارشدم ب منم گفتن فیریز کن نکردم مال من فک کنم ۵بود یادم نیست ولی من بادکش قب ...

سلام خانم عاطی عزیز.ممنونم که جوابمو دادین.

ورزش رحم که گفتین چیه؟؟چه جوریه میشه یکم توضیح بدین؟؟؟

خب پس ذخیره تخمدانتون الحمدالله خوب بوده که تونستین باردار بشین.برا من که یک دهم هس

نمیدونم میتونم باردار بشم یا نه دلم خیلی شکسته.

محتاج دعا هستم 

من میخوام با تیم فلورا تاجیک برای بارداری پرونده ببندم به نظرت شما اینکار و کردین کار من درسته بهشون ...

سلام عزیزم من با ماماهاش برداشتم راستش جز یه سری چیز هایی که باید حذف بکنی همین چیزایی اینجا نوشتم و نداشتن استرس و تنظیم خواب و یوگا و ورزش و این موارد چیز خاصی نیستش 

حالا نمیدونم شرایط شما چطوریه گلم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

درود و مهرخدمت همه عزیزانی که این تاپیک رو میخونن

من یه پیام میذارم اینجا که شماعزیزانی که درگیر این بیماری هستین امیدوار باشید و یکم بتونم بهتون انرژی بدم،دوستای گلم من 7سال پیش بعد 6 سال ازدواج تصمیم گرفتم بچه بیارم رفتم سونو برای اولین بارکه ببینم تخمدانهام در چه حالن،یهو دکترگفت یه کیست 6 سانتی داری ازنوع اندومتریوما،منم گیج و منگ زدم زیرگریه چون گفت درمان نداره،خلاصه با حال بد اومدم خونه همش ب تیکه طعنه های خونواده شوهرم فکرمیکردم،دخترعمه شوهرم ک قبلن میخاستن باهم ازدواج کنن هم دوقلوباردار بود و این خیلی رومخم بود نه از سر حسادت از حسرت،خلاصه شب و روزم داخل نی نی سایت میگذشت تا اینکه خیلی هاگفته بودن اقدام کنید این کیست درمراحل اولیه ناباروری نمیاره،من رفتم دکتراون بهم گفت فوری بیاعمل منم ترسم دوبرابرشد،اینک بگم هیچ درد و علامتی نداشتم پریودامم عادی و سروقت،دیگه کاملن ناامیدشدم از بارداری،و ازهمون موقع دیگه جلوگیری نکردیم،حدس بزنیدچی شد؟همون ماه اول باردار شدم،کیست کوفتی رو توسزارین برداشت دکتر،الانم پسرم 6 سالشه،دکترگفت اگه چسبندگی ب لوله ها نرسه احتمال بارداری بالاست،من یکیاردیگه هم باردارشدم و خبرنداشتم و دمنوش خوردم و سقط شد،الان تازگی سونو دادم و یه کیست دوسانتی اندو دوباره زده تخمدانم،البته خونریزی کرده کیست و احتمال هموراژیک هم هست،ببخشیدخیلی حرف زدم خاستم یکم دلتون گرم بشه،راستی خاهرمم این کیست رو داره و با اصلاح سبک نصفه نیمه از4 سانت رسوندش به دو سانت،عزیزان من اصلاح سبک شاید درمان کاملش نکنه اما عالی جواب میده روی این بیماری،و اینکه تحرک تحرک تحرک،نان هم من از‌چند دکترپرسیدم همه گفتن سنگک اما ب مقدارکم در حد دوکف دست روزانه شیرینی هم درحد دوعدد خرما یا ده عدد تون خشک یا کشمش،عزیزان حذف مطلق نکنید چیزی رو اگه دلتون خاست مقدار خیلی کم بخورید،مثلن هفته ای یه شیرینی،ببخشید اگ خیلی حرف زدم برای همه تون شادی بعد از سونوگرافی پاک ازاندومتریوز و اندومتریوما رو از‌خداوند میخام.

شاید در جهانی دیگر….

به منم فقط اون میساخت اما نه تنها گرونه بلکه برای من ۵۶درصد پوکی استخوان اورد. ۵ تا مهره ومری، لگن، ...

سلام عزیز دلم منم یک کیست بزرگ آندومتریوز داشتم رفتم زالو و رفتم سنو کاملا خوب شد اینقدر کیست کوچیک بود که گفت دیگه اندازه گیری نمیشه و کنارش اصلاح سبک هم داشتم. انشاللاه که برای شماهم خوب باشه