2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 62136 بازدید | 681 پست
من بیبی چکم مثبت شده و باید چ کنم اندومتریوز دارم زیر دلم ب شدت درد میکنه

سلام گلم چه خوب مبارکت باشه عزیزدلم

برو سریع پیش دکترت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴و ۳ گروه بارداری دارن نی نی سایتیا

کجا گلم گروه دارن؟

خداروشکر عزیزدلم 

ان شالله که سلامت باشه 

خیلی خوشحال شدم واست

فدات 

بشم

گلم 

عزیزم

من قرص فمیکا میخورم یکی ۹ سانت بود که یه سانت کوچیک‌ شد ۸ یکی هم چهار بود شد زیر یک سانت

سلام عزیزم قرص فمیکا رو شما هنوز میخوری؟

میخوام بجای وروژست فمیکا بگیرم بنظرت خوبه؟

از وروژست که جوابی نگرفتم

فمیکا خریدش راحته؟

گیر میاد؟

من فقط ویزان بهم میفته که اونم گرونه

به منم فقط اون میساخت اما نه تنها گرونه بلکه برای من ۵۶درصد پوکی استخوان اورد. ۵ تا مهره ومری، لگن، فمور، ران، زانو، همه جام پوکی استخوان اورده دیگه خود دکترا اجازه نمیدن ویزان بخورم.

الان هم خودسون نمیدونن چطور کنن هم من موندم.

مجرد هم هستم نمیتونم نه اقدام کنم نه جراحی

اونقدر بلاتکلیف و مستاصل هستم که فقط خدا میده.

لطفا اگه کسی میخونه راهنمایی کنه. 

همه جامو گرفته، روده، حالب کلیه، تخمدان، لگن، لیگامان لگن، روده، معده، لگن، حتی اعصاب اطراف مقعدم کار نمیکنه 😭😭😭

به منم فقط اون میساخت اما نه تنها گرونه بلکه برای من ۵۶درصد پوکی استخوان اورد. ۵ تا مهره ومری، لگن، ...

عزیزم شما با این وضعیت قطعا باید عمل کنی.. چه ربطی داره به اینکه مجرد هستی! ولی خب مطمینی این وسعت درگیری داری؟ ام آر ای دادی؟

حتما حتما حتما یه دکتر خوب و متخصص توی این زمینه انتخاب کن چه برای پیگیری روند درمانت چه اگر تصمیم به عمل گرفتی

به منم فقط اون میساخت اما نه تنها گرونه بلکه برای من ۵۶درصد پوکی استخوان اورد. ۵ تا مهره ومری، لگن، ...

سلام عزیزم، ان شاء الله که خدا یه لطف بیکران بهتون بکنه خیلی ناراحت شدم عزیزممم💔💔

شما قبل فمیکا وروژست هم خورده بودید؟؟؟

چند ماه فمیکا خوردید که اینقدر پوکی استخوان ایجاد شده؟؟ چون فمیکا که غیر پروژسترون استروژن هم مقداری داره و کمتر از وروژست که خطر پوکی داره، طولانی استفاده کردید؟

برای درمان پوکی استخوان حتما تحت نظر فوق تخصص رماتولوژی باش گلم