2777
2789

امشب رفتم خونه یه چیزی از تو خونمون بردارم

یکم درو باز گذاشتم تا اومدم برم تو اشپزخونه دیدم یه چیزی سرییع از زیر میز رد شد

گربه بود

بعدش سریع رفت تو اتاق رفت توی کمد دیواری

من خیلی گربه ها رو دوست دارم ولی بخدا دارم دیوونه میشم که این گربه که معلوم نیست تو کدوم جاها راه رفته حالا روی فرش خونمون راه رفته😭😭😭

دارم دیوونه میشم همههه جای خونه رفت😭چیکار کنم حالا

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برام اتفاق افتاده از شیر مرغ تا جون ادمیزادو شستم.شوهرم انقد غر زد گفت ملت نگه میرارن تو اینجوری ...

منم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم برام اتفاق افتاده از شیر مرغ تا جون ادمیزادو شستم.شوهرم انقد غر زد گفت ملت نگه میرارن تو اینجوری ...

منم میخوام همین کارو کنم مامانم میگه الکی گندش کردی

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
گربه حیوون خیلی تمیزیه. نهایتا خونه رو جارو بکش.اگه مویی ریخته.سطوح  اشپزخونه هم رو با دستمال ...

فعلا کل خونه رو الکل زدم 

تا جارو بکشم و دستمال بکشم

اشکالی نداره قدمش خوبه انرژی منفی رو جذب میکنه

مامانمم همین و گفت

ولی خب من مشکلم با تمیزی و کثیفیشه

روی هزارتا آشغال راه میره تو خیابون