2777
2789
عنوان

واسه تولد چی بخرم!؟؟

94 بازدید | 25 پست

تولد دختر خواهر شوهرمه 

همون ۱۲ /۱۳ سالش میشه

چی بخرم به نظرتون که به دردش بخوره

یا پول بندازم؟؟ 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه امام زاده ست که میگی پول بندازم؟

😂😂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

بازی گروهی و هیجانی که نوجوان طور هم باشه

آقا هستم.لطفا امضام خونده بشه...گرایش من متفاوته🌈 اگه سوالی داشتی درخواست بده جوابت رو میدم تو تاپیک بقیه جواب نمیدم که بحث بشه.اگه جواب پیام توهین آمیزت رو نمیدم دلیل نمیشه حق با توه.فقط حوصله بحث با تو رو ندارم.به امید مردمانی بهتر🌌

برای دختر که همه چی هست....

لباس. ست  شونه و آینه. کفش. تابلو فرش عکسش. یا نقاشی سیا قلم.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
چقد میخوای هزینه کنی

نمیدونم، هزینه اش مهم نیست فقط یک چیزی باشه که هم قشنگ باشه هم به دردش بخوره

بستگی داره روابطتون باهاشون چجور باشه ...اگه معمولیه همون پول خوبه 

نه خوبیم. باهم کلا خیلی دختر خوب و با ادبیه شوهرم خیلی دوسش داره، منم همین طور، میخوام یک چیزی باشه که واقها خوشش بیاد، به کارش بیاد