2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍 حرفاتون درسته اما من از الان باید یاد بگیرم پررو بودنو اینکه خجالت نکشم من اگ برم دانشگاه ممکنه ...

قبول دارم . ببین ارتباط گرفتن با بقبه با موضوع تاپیک ( عشوه و ... ) فرق داره . رو این موضوع خب حتما باید کار بشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
قبول دارم . ببین ارتباط گرفتن با بقبه با موضوع تاپیک ( عشوه و ... ) فرق داره . رو این موضوع خب حتما ...

بنظرم اینا ب هم مرتبطته

کسی ک عشوه داشته باشه بلده زبون بریزه دیگ پس سیاستم داره..پس پرروعه و شیطونه

قبول دارم . ببین ارتباط گرفتن با بقبه با موضوع تاپیک ( عشوه و ... ) فرق داره . رو این موضوع خب حتما ...

یکی از مشکلاتم اینه ک اگ خجالت بکشم فوری عین لبو میشم و همه میگن عه چرا خجالت میکشی😐😐ینی چاره ای ندارم بزنم تو سر خودم😂

بنظرم اینا ب هم مرتبطته کسی ک عشوه داشته باشه بلده زبون بریزه دیگ پس سیاستم داره..پس پرروعه و شیطون ...

حقیقتش پررویی و شیطونی رو من نمیپسندم . منظورم  بیشتر یه خانم محترم و مدیر هست . حتما دیدی کسایی که جذبه و احترام دارن . مشخصه رو خودشون کار کردن .

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
یکی از مشکلاتم اینه ک اگ خجالت بکشم فوری عین لبو میشم و همه میگن عه چرا خجالت میکشی😐😐ینی چاره ای ن ...

ای خدااااا     دلم خواست بغلت کنم فشارت بدم . خب چرا خجالت میکشی؟

تو چرا انقد مهربووونیی اخه😍😍😍قلبم اکلیلی شدد نمیدونم بخدا چرا اینجوریم کاش لااقل مشخص نبود..

قربونت بشم . از مشاوری چیزی کمک گرفتی ؟ اونا بهتر میتونن کمک کنن

قربونت بشم . از مشاوری چیزی کمک گرفتی ؟ اونا بهتر میتونن کمک کنن

نه نرفتم مشاوره

تابستون میرم ببینم چی میشه

امیدوارم اوکی شم

من مثلا تو جمعای اقوام اصلا اروم نیستم

ولی بین جوونا نمیتونم اون اعتماد ب نفسو ندارم

با اینکه همه کلی بهم میگن خوشگلی و‌..

نه نرفتم مشاوره تابستون میرم ببینم چی میشه امیدوارم اوکی شم من مثلا تو جمعای اقوام اصلا اروم نیست ...

اقوام خب طبیعیه از اول عمر میشناختیم .کم‌کم بین دوستا هم اون اعتماد به نفسو به دست میاری . تابستون حتما برو

اقوام خب طبیعیه از اول عمر میشناختیم .کم‌کم بین دوستا هم اون اعتماد به نفسو به دست میاری . تابستون ح ...

ن درکل با بزرگترا راحتم😂

با همسنام ن

اره حتما خداکنه نتیجه بگیرم

ممنونم از راهنماییات😍😘