____آسمان____ مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2278 عنوان چرا من انقد منطقیم و نه رقص بلدم نه عشوه🫤 | مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 56 پست دختر باید بلد باشه دیگه گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد 1402/12/04 | 22:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیدوونممم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 3192 من عاشقشم اصلا ب خاطر همین از آدمای آروم بدم میاد چون از خودم بدم میاد...🥲🥲
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 😍 حرفاتون درسته اما من از الان باید یاد بگیرم پررو بودنو اینکه خجالت نکشم من اگ برم دانشگاه ممکنه ... قبول دارم . ببین ارتباط گرفتن با بقبه با موضوع تاپیک ( عشوه و ... ) فرق داره . رو این موضوع خب حتما باید کار بشه یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
نمیدوونممم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 3192 قبول دارم . ببین ارتباط گرفتن با بقبه با موضوع تاپیک ( عشوه و ... ) فرق داره . رو این موضوع خب حتما ... بنظرم اینا ب هم مرتبطتهکسی ک عشوه داشته باشه بلده زبون بریزه دیگ پس سیاستم داره..پس پرروعه و شیطونه
نمیدوونممم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 3192 قبول دارم . ببین ارتباط گرفتن با بقبه با موضوع تاپیک ( عشوه و ... ) فرق داره . رو این موضوع خب حتما ... یکی از مشکلاتم اینه ک اگ خجالت بکشم فوری عین لبو میشم و همه میگن عه چرا خجالت میکشی😐😐ینی چاره ای ندارم بزنم تو سر خودم😂
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 بنظرم اینا ب هم مرتبطته کسی ک عشوه داشته باشه بلده زبون بریزه دیگ پس سیاستم داره..پس پرروعه و شیطون ... حقیقتش پررویی و شیطونی رو من نمیپسندم . منظورم بیشتر یه خانم محترم و مدیر هست . حتما دیدی کسایی که جذبه و احترام دارن . مشخصه رو خودشون کار کردن . یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 یکی از مشکلاتم اینه ک اگ خجالت بکشم فوری عین لبو میشم و همه میگن عه چرا خجالت میکشی😐😐ینی چاره ای ن ... ای خدااااا دلم خواست بغلت کنم فشارت بدم . خب چرا خجالت میکشی؟ یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
نمیدوونممم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 3192 ای خدااااا دلم خواست بغلت کنم فشارت بدم . خب چرا خجالت میکشی؟ تو چرا انقد مهربووونیی اخه😍😍😍قلبم اکلیلی شددنمیدونم بخدا چرا اینجوریمکاش لااقل مشخص نبود..
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 تو چرا انقد مهربووونیی اخه😍😍😍قلبم اکلیلی شدد نمیدونم بخدا چرا اینجوریم کاش لااقل مشخص نبود.. قربونت بشم . از مشاوری چیزی کمک گرفتی ؟ اونا بهتر میتونن کمک کنن یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
نمیدوونممم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 3192 قربونت بشم . از مشاوری چیزی کمک گرفتی ؟ اونا بهتر میتونن کمک کنن نه نرفتم مشاورهتابستون میرم ببینم چی میشهامیدوارم اوکی شممن مثلا تو جمعای اقوام اصلا اروم نیستمولی بین جوونا نمیتونم اون اعتماد ب نفسو ندارمبا اینکه همه کلی بهم میگن خوشگلی و..
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7736 نه نرفتم مشاوره تابستون میرم ببینم چی میشه امیدوارم اوکی شم من مثلا تو جمعای اقوام اصلا اروم نیست ... اقوام خب طبیعیه از اول عمر میشناختیم .کمکم بین دوستا هم اون اعتماد به نفسو به دست میاری . تابستون حتما برو یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
نمیدوونممم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 3192 اقوام خب طبیعیه از اول عمر میشناختیم .کمکم بین دوستا هم اون اعتماد به نفسو به دست میاری . تابستون ح ... ن درکل با بزرگترا راحتم😂با همسنام ناره حتما خداکنه نتیجه بگیرمممنونم از راهنماییات😍😘