2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم منو ریپ نزدی ولی😂😂دلم میخواد ج بدم چجوری کسی ک همون اول شیطونو پررو نیست بعدا بخواد با ...

پس چطور این همه خانم هستن که یاد گرفتن منطقی و مستقل عمل کنن ؟ اینم مثل همون میشه یاد گرفت دیگه .

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بیشتر رقص های دنیا نیازی به عشوه ندارن.

می تونی کلاس رقص بری یاد بگیری 😁

من خودم می خوام رقص آذربایجانی یاد بگیرم.

منتهی اونم انواع مختلفی داره.

بعدشم بستگی به تیپ شخصیتی داره این چیزا..

مثلاً من ISTJ هستم و زیاد با ناز و ادا حال نمی کنم.😂

پس چطور این همه خانم هستن که یاد گرفتن منطقی و مستقل عمل کنن ؟ اینم مثل همون میشه یاد گرفت دیگه .

خداکنه منم بتونم...

ی دختر درونگرام پررو نیستم..رقص زیاد بلد نیستم..عشوه بلد نیسم..غررو هستم..و وو..😂😂فقط امیدوارم درست شه و ۱۷سالمه

خداکنه منم بتونم... ی دختر درونگرام پررو نیستم..رقص زیاد بلد نیستم..عشوه بلد نیسم..غررو هستم..و وو. ...

عزیزم   منم همینطوری بودم . بزرگتر که شدم فهمیدم نصف دخترای دور و برم همینن کم کم یاد گرفتن . 17 سالگی وقت یاد گرفتن مهارت و ساختن ایندس . عشوه رو بعدا میشه یاد گرفت

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
ولی شیطون بودن امتیاز خیلی بزرگیه

🤔🤔نمیدونم‌واقعا بلد نیستم من یه آدم جدی هستم زیاد از کار هایی که باعث شادی بقیه میشه چه جوری منظورم رو برسونم یعنی همون شیطون بودن یا اینجور کار ها خوشم نمیاد  

عزیزم   منم همینطوری بودم . بزرگتر که شدم فهمیدم نصف دخترای دور و برم همینن کم کم یاد گرفتن . ...

😍

حرفاتون درسته اما من از الان باید یاد بگیرم پررو بودنو اینکه خجالت نکشم من اگ برم دانشگاه ممکنه حتی سختم باشه کنفرانسی چیزی بدم و..

یا با همکلاسیام درست نمیتونم رابطه برقرار کنم..

خب این آزارم میده