2777
2789
عنوان

حرف پسره بی نظیییییییر بود (:

920 بازدید | 31 پست

پسر جوانی در کتابخانه از دختری پرسيد: مزاحمتان نمی‌شوم اگر کنار دست شما بنشينم؟

دختر جوان با صدای بلند گفت: نمی‌خواهم يک شب را با شما بگذرانم!

تمام دانشجويان در کتابخانه به پسر که بسيار خجالت زده شده بود نگاه کردند ...

پس از چند دقيقه دختر به سمت آن پسر رفت و در کنار ميزش به او گفت: من روانشناسی پژوهش می‌کنم و می‌دانم مردها به چه چيزی فکر می‌کنند، گمان کنم شما را خجالت زده کردم درست است؟

پسر با صدای بسيار بلند گفت: ۲۰۰ دلار برای يک شب خيلی زياد است!

و تمام آنانی که در کتابخانه بودند به دختر نگاهی غير عادی کردند ...

پسر به گوش دختر زمزمه کرد: من حقوق می‌خوانم و ميدانم چطور شخص بی گناهی را گناهکار جلوه بدهم :)

✍🏻 ماری تورن

📚 کاروانسرای زندگی

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁 ضربتی زدی ضربتی نوش کن

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

حمله ۳۰۰ امتیازی👌😂

کاربر آقا.عضو خانواده رنگین کمانی🌈🧬 :))))امضام خونده بشه...اگه جواب بحث هاتون رو نمیدم دلیل نمیشه حق با شماست فقط حوصله جر و بحث ندارم و وقتم رو صرف بحث الکی نمیکنم :))🌌
حقش بود (:

بد جور حالشو گرفته پسره  دم اش گرم😂😂😂

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .