2777
2789

الان با دوستش بیرون بود حواسش نبود زنگ زد بهم جواب دادم دیدم صدای حرف زدنش با دوستش میاد میگفت مامان خیلی با معرفته عشقمه و......  بعد مامانم بچمو دوست دارم بعد زنمو 

هر کی دیگه بود ناراحت میشد من انقدر بدبختم از این حرفش خوشحال شدم ک قبل خواهر برادراش حداقل منو دوست داره چون فکر میکردم ارزشم واسش از همه پایین تره

اخه من نمیتونم اصلا دوسش داشته باشم غیر از مامانمو بچم هیچ کسو دوست ندارم

اگه دوسش نداشتی برات مهم نبود ک چقد دوست داره و بعد کی دوست داره و کجای زندگیشی!!! چرا خودتو گول ...

سعی کردم نداشته باشم ک اذیت نشم سعی کردم فقط واسه بچم شاد باشم ک از از رفتاراش اذیت نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مامان وبابامو بیشتر از شوهرم میخام..خودتم همینجوری..چرا ناراحت شدی؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

واقعا حواسش نبود زنگ زد ؟ 🤥

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یعنی چی استیکرت یعنی دروغ گفتم

نه من اونو همیشه میذارم 🤣 

منظورم اینه واقعا حواسش نبود یا از عمد زنگ زده

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ای کاش میفهمیدین تو زندگی من چخبره خدایا امروز دعواکردم تا حد مرگ شوهرم کتکم زده خیلیگناه دارم خیلی داداشش زنگ زد بهش میگه دارم یه سگی رو ادب میکنم میگه مانانم حق داشت میگف اینو رو طلاق بده دوساله برا داداش غذا درست میکنم انقد محبت کردم که نگو یه بچه دارم امروز قرص خوردم بمیرم راحت شم خدایا خیلی بدیختم خیلی دارم گریه میکنم کمکم کنین کوچکترین چیزی میشه بحثی چیزی کتکم میزنه فش میده اصلا تفاهم نداریم از اولشم نداشتیم کاش نمیدیدمش