2777
2789

یک زمانی (به نظرم سال ۸۴)با مترو حدود ۲ساعت طول کشید که مسیری رو برم و فیلم نامه ای که خودم نوشتم رو بدم به دوستی که می‌خواست فیلم بسازه

ساخت فیلم و ماجراهای بسیارش بماند

فیلم توی جشنواره ،اول کشوری شد ولی من هنوز ندیده بودم حدود یک ماه طول کشید تا من و دوستم یه قرار رو به توافق برسیم و همون مسیر دوساعته رو طی کنم تا ایشون سی دی اون فیلم کوتاه رو به دست من برسونه

همه ی اینها با پیام رسان ها ی الان کار سه سوت هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💖💖💖💖فدات شم اگ چیز دیگه ای هم میدونی بگو 

ارتباط راحت تر شده،قبلا همان حدود ۲۰سال قبل تنها راه تبادل عکس و فیلم و متن طولانی ایمیل بود که گاهی با مشکل مواجه میشد ولی الان خیلی راحت تر شده،فاصله ها هرچند هم زیاد باشه با یه کلیک میتونی با دورترین آدم ارتباط بگیری ،تماس تصویری و تبادل عکس و صدا و...

یک فامیل داشتیم کالیفرنیا بود،سال ۷۹ بود شاید  برای تعطیلات آمد ایران و عزیزی از فامیل زایمان کرده بود ایشون به عنوان هدیه یه سی دی ورزش های بعد زایمان اورد، تو فرودگاه خیلی اذیت شد که چرا فیلمی آورده که خانم حجاب درستی نداره و ... بعد که سوتفاهم برطرف شد دیگه ایشون تو سفر ایران حالش خرابب بود،الان با یه کلیک همون فیلم رو میتونه ارسال کنه کار به حراست فرودگاه نمی‌کشه...

هر ساعت از شبانه روز میشه برای طرف مقابل پیام بزنی ایشونم هر وقت بخواد میتونه پاسخگو باشه مقایسه کن با زمانی که فقط میشد تلفن زد به طرف مقابل...

هرچند که به طور جدی میشه درمورد آسیب هاس شبکه های اجتماعی هم صحبت کرد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دعاتون میکنم فردا مناظره دارم 🥺🥺

از کسب و کارا بگو که  هزینه اجاره مغازه نمیدن میتونن کیفیت محصولاتشونو بالاتر ببرن یا کلا ارزون تر بفروشن

فروشِ فروشگاها دیگه محدود به یه خیابون و محله و شهر نیست و تو کل کشور میتونن فروش داشته باشن

مردم میتونن باهم در ارتباط باشن، اخبار به روز تری در اختیار مردمه مثلا 

بگو مثل چاقو میمونه که یه عالمه کاربرد مثبت داره حالا میشه به یکیم باهاش اسیب زد شبکه های اجتماعیم یه عالمه خوبی داره و میشه ازش بدم استفاده کرد