2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم دوباره؟+عکس پیاما

328 بازدید | 25 پست

بچه ها من با یه پسری دوستم حدود ۲ ساله خانوادمونم میدونن البته بابای من نمیدونه 

الان یه شهر دیگه کار میکنه ولی از وقتی رفته اونجا خیلی عوض شده فکر میکردم واسه خستگی کاره ولی سه شنبه بهش زنگ زدم داشتیم حرف میزدیم یه چی گفت من ناراحت شدم قطع کردم بعد اون پیام داد تو بهم گفتی زر نزن😑 دیگه ام جوابمو نداد من سه تا بهش پیام دادم یک بارم تک زنگ زدم ببینم روشنه دیدم خطش روشن بود ولی جواب نداد صبحم استوری اینستامو دیده بود باز چیزی نگفته بود الان خیلی ناراحتم دوباره بهش پیام بدم؟

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزت نفس داشته باش 

اولا اگه اشتباه از سمت تو بوده جسارته عذرخواهی رو داشته باش و دیگه ادامه نده 

اصولا مردا از خانمای کنه وار خوششون نمیاد و بیشتر خودشونو بالابالا میبرن

صبر کن تا خودش پاپیش بذاره مجدد

مامان دوتا پسرم...سومی رو باردارم به نظرت جنسیتش چیه؟!😍❤️
نه دیگه تروخدا بسه دنبال بهونه بود باد قهر کنه آویزون نشو بخواد خودش پیام میده

اخه اصلا ادمی نیست که بخواد اینجوری بهونه بیاره و بره

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
عوض شده داره یه کارایی میکنه حتما

اخه اصلا اهل خیانت نیست کلا ادم بدی نبوده تا الان 

نهههه  اینهمه زنگ و پیام زدی بخواد باید یکیشو جواب بده الان  باز میخوای چی بگی😐😐

اعصابم خورد میشه وقتی میبینم جواب نمیده

نه عزت نفس داشته باش  اولا اگه اشتباه از سمت تو بوده جسارته عذرخواهی رو داشته باش و دیگه ادامه ...

تو رابطمون همیشه حرف حرف من بوده کلا اون بیشتر تو رابطه محبت میکنه ولی نمیدونم این بار چش شده