2777
2789
می دونم از الان استرس گرفتم 😂

برو یه سیم کارت بخر سیم کارتی ۳۰تومنه

بعدش تغییر شماره بزن استرس هم نگیر

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧

سلام

نظرات، پیشنهادات و انتقاداتتون در مورد نی نی سایت رو پایین صفحه فرم تماس با ما بگین:

🟦 فرم تماس با ما:

https://www.ninisite.com/123

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

تاپیک هایی که در مورد سایت سوال دارین:

دسته بندی ⬅️ متفرقه

تالار ⬅️ راهنمای فعالیت در نی نی سایت

باعث میشه تاپیکتون بهتر دیده بشه و هم جواب داده بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

می دونم از الان استرس گرفتم 😂

آسون ترین راه اینه روز قبل به نی نی یار بگین مثلا ۳ روزه من رو تعلیق کن ⬅️ بعد کاربری خودکار برمی گرده و نیاز به درخواست برگشت هم نیست.

یه سوال اگر بخوام کلا پاک بشم و حذف بشم . پیامک میاد ب گوشیم یا نه؟؟؟؟

سلام

توی دوران تعلیق نه پیام نمیاد.

می تونین روز قبل درخواست تعلیق مثلا ۳ روزه کنین بعدش خود به خود کاربری برمی گرده.

نمیخام تعلیق بشم . میخام کلا حذف کاربری بشم . بازم پیام میاد ب گوشیم یا نه؟

چیزی به اسم حذف نداریم.

نه اگر کاربر تعلیق باشه پیام نمیاد.