2777
2789
عنوان

نوشته خوبت شد ازت کلا هبرداری کردن

558 بازدید | 31 پست

چقدر پست و بیشرفن واقعا تاپیک زدم یکم درددل کنم اروم شم نوشتن خوبت شد کلاهبرداری کردن انتقام خداست و ... خجالتم نمیکشن بخدا اینا شکماشون با مال حروم پر شده

خودتو ناراحت نکن.اینجا همه جوره آدم پیدامیشه.بلانسبت بامنطق وباشعوراشون  

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما تاپیک زدی ملت اومدن راهکار دادن شما بهشون پریدی یکم آروم باش میدونم خیلی سخته ولی اول ی وک ...

چه راهکاری ؟ من راهکار نخواستم درددل میخوام بکنم این اولا دوما مسخره کردن و پریدن اسمش راهکار نیست واقعا درک شرایط طرف اصلا سخت نیست 

عزیزم من توی تاپیکتون بودم اصلا برخوردتون با کاربرا درست نبود الانم که دارید همه توهینی میکنید

عزیزم تاپیک راجب عروسی که نزدم هرچقدرم رفتارم بد باشه این جوابا هیچ ربطی به رفتار بد من نداره

دروغ میگه راهکار دادن پرید بهشون 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم تو تاپیک زدی فقط گفتی خواهرم خونه رو بالا کشیده کاربراهم سوال پرسیدن ک آیا شکایت واینا کردین شما ب جای جواب توهین کردین

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))

واقعا دلم میترکه اینارو میبینم چقدر نامردن و پست میبینن من خودم ناراحتم میان به حاشیه میبرن حرفو 

وای اسی تایپیکت و خوندم نظرات و نه خدا کمکتون کنه دقیقا یه همسایه مادرشوهرم داشت مادره با دختراش اومده بودن حق وکالت داده بودن به پسرش . پسر خونه رو بالا کشید دقیقا یکسال بعد تصادف کرد الان چندین ساله تو کماست خونه هم دو هوا خدا کمکتون کنه