وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوران نامزدی متوجه شدم. تو دوران طلاق افسرده و ساکت بودم ولی بعد طلاق حالم خوب شد و به زندگی عادی برگشتم. اون آدم سعی کردم کاملا فراموش کنم. نادیده بگیرم. حتی حس تنفر هم بهش نداشته باشم که تا ذهنم درگیرش نشه. جوری که بعدا اگر تو خیابون میدیدم بی تفاوت و بی حس رد میشدم
فقط دیگه بعد چندوقت کمتر بهش فکر میکنی ولی با هر جرقه ای ممکنه یادت بیفته و دوباره حالت بد بشه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
خیلی پرروئه با من لاس میزنه با اون دختره میره بیرون استوری میزاره خیلی کثافته
جدا شدین؟