royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 عنوان ❌️جراحی بینی رشت❌️ 10895 بازدید | 44 پست سلام دوستای رشتی، ممکنه تجربه عمل بینیتون رو که رشت انجام دادید اینجا برام بنویسیداگه تجربه ای از دکتر طالب زاده، رزاقی و روحی دارید برام بنویسیدممنون میشم ازتون خیلی ضروری و حیاتیه🤕 1402/12/04 | 02:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 من دادگری جراحی کردم و فوق العاده راضیم تنفس عالی ،ظاهر طبیعیچرا پیش دکتر دادگری جراحی نمیکنی؟ اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 اسی کجا رفتی بیا بگو چرا نمیری پیش دکتر ادهم یا دادگری ؟ اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 اسی کجا رفتی بیا بگو چرا نمیری پیش دکتر ادهم یا دادگری ؟ دادگری دیر نوبت میدههزینه جراحیش بالاستخیلیا هم گفتن بهم اصلا انتقاد پذیر نیستنادهم رو نمیدونمفعلا جایی نرفتم فقط دکترایی که نوشتم رو به من معرفی کردن
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 دادگری دیر نوبت میده هزینه جراحیش بالاست خیلیا هم گفتن بهم اصلا انتقاد پذیر نیستن ادهم رو نمید ... دادگری کارش ارزش پولی که میگیره رو داره نه کبود شدم نه درد کشیدم،نه مشکل تنفسی داشتمبعد به هوش اومدن بعد دو ساعت با پای خودم رفتم خونه نه بالا آوردم نه چیزی اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 دادگری دیر نوبت میده هزینه جراحیش بالاست خیلیا هم گفتن بهم اصلا انتقاد پذیر نیستن ادهم رو نمید ... اگه دنبال بینی خوب و طبیعی هستی برو دادگری حتما ،پشیمون نمیشیاون دکترایی که بهت معرفی کردن کارشون ضعیف هست اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 دادگری کارش ارزش پولی که میگیره رو داره نه کبود شدم نه درد کشیدم،نه مشکل تنفسی داشتم بعد به ... خداروشکر راضی هستی
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 دادگری دیر نوبت میده هزینه جراحیش بالاست خیلیا هم گفتن بهم اصلا انتقاد پذیر نیستن ادهم رو نمید ... ببین کارش خیلی تمیز هست مشکلی پیش نمیاد که بخوای بهش انتقاد کنیبینی من قوز داشت، افتادگی نوک داشت، ناقرینه بودن سوراخ ها،و انحراف تیغه بینی من پارسال ۵۰ میلیون شد هزینه عملم اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 ببین کارش خیلی تمیز هست مشکلی پیش نمیاد که بخوای بهش انتقاد کنی بینی من قوز داشت، افتادگی نو ... آره امسال ۶۰ هستو میدونم نوبتای عملشن یکسالست
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 آره امسال ۶۰ هست و میدونم نوبتای عملشن یکسالست من رو زیر ۲ ماه جراحی کرد اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 خداروشکر راضی هستی مرسی گلم برای عملت پول خوب خرج کن وگرنه مجبور میشی بری ترمیم و چندبرابر پول خرج کنی و عذاب بکشی اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
royayem مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 133 مرسی گلم برای عملت پول خوب خرج کن وگرنه مجبور میشی بری ترمیم و چندبرابر پول خرج کنی و ... حق باشماست مرسی عزیزم🌺
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 حق باشماست مرسی عزیزم🌺 😍به دوستم گفتم بیا پیش دادگری گوش نداد .رفت پیش یه دکتر دیگه امسال مجبور شد ۱۱۰ بده برای ترمیم اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8275 حق باشماست مرسی عزیزم🌺 پیش هادی حسینی و عیسی عبدی نرو اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁