2777
2789
عنوان

شیرینی فسائی خونگی+عکس💒✨♥️

731 بازدید | 40 پست

کیک و شیرینی خونگی آریاناز

تقدیم نگاهتون🤌🏻🫀🌹😍

امروز پختم☺️🥰

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اینا خیلی خوشمزس

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بدون فر میشه؟؟؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا خیلی خوشمزس

فدای تو😍

بله از شیرینی نخودچی خوشمزه تره🤌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بدون فر میشه؟؟؟

بله میشه ، داخل تابه میتونی بپزی 

ولی جزئیات بیشترشو نمیدونم تو گوگل ی سرچ بزنی آموزشش میاد بالا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ننه گشنمه 😋😋🥲🥲🥲

ببخشید 🥺🫣 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخیییی  یادش بخیر  دانشجو بودیم  ی همکلاسی فسایی داشتیم واسمون می آورد با چایی می‌ ...

😍😍😍 خیلی خوشمزه ست ، همسرم ک مزاجش خوردنی های ترشه

خورد گفت خیلی خوشمزست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما بهش میگیم نون فسایی  خیلی خوشمزه اس عاشقتم  سوغات فسا هست  دستت درد نکنه معلومه ...

منم عاشقتم 😅♥️

فداتشم مرسی 

آره داخل آموزش نگفته بود با چه کاتری بزنیم ، منم با کاتر ترمه زدم و زیباتر شد✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما بهش میگیم نون فسایی

به بزرگی خودتون ببخشید ☺️♥️✨🫣😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله میشه ، داخل تابه میتونی بپزی  ولی جزئیات بیشترشو نمیدونم تو گوگل ی سرچ بزنی آموزشش میاد با ...

مرسی قشنگم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘