2777
2789

نمیگم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم فرصت و از دست میدم فکر کنم همین روزاس یکی بره بش بگه ببرش واسه خودش

شما فرق میکنی، برو جلو اصلا ببیم چراغ سبز میده نمیده دوطرفست چجوریاست، یکم شرایطو بسنج بد پیشنهاد بده راه که باز شد ابراز کن.

+خدایاشکرت🤍

شما فرق میکنی، برو جلو اصلا ببیم چراغ سبز میده نمیده دوطرفست چجوریاست، یکم شرایطو بسنج بد پیشن ...

من از این میترسم چون خیلی وقته میشناسمش بعد تقریباً هرروز هم باهاش مواجه میشم میترسم اگر حوابش نه باشه دیگه نتونم مثل قبل کار کنم باهاش و فکر بد کنه راجبم

من از این میترسم چون خیلی وقته میشناسمش بعد تقریباً هرروز هم باهاش مواجه میشم میترسم اگر حوابش نه با ...

اگه دوسش داشته باشی به خودت جسارت اینو میدی ك پیش قدم بیش و لاقل حس طرفت و نسبت به خودت بدونی، مطمئن باش وقتی با احترام و وقار بری جلو و خیلی خوب بتونی باخاش درمیون بزاری و پیشنهاد بدی حتی اگه جوابش منفی هم باشه راجبت بد فکر نمیکنه..

+خدایاشکرت🤍

من خودم باشم هیچوقت ناراحت نمیشم فقط برام مهمه بیاد جلو و جسارت داشته باشه و فکرمیکنم همه دخترا همینطور باشن. و اینکه فقط برام اینم مهمه که پیشنهاد دادن و بلد باشه بسته به محیطی که هستیم مطرح کنه، نه مسیج و...کارای اینطوری درکل برو جلو شاید منتظرته ، نزار شور شوقشو بهت از دست بده فقط ، بدترینش همینه.من الان بشخصه حس میکنم رفته رفته دیگه اون انتظاروهم براش ندارم باینکه علاقم هست ولی میبینم هیچ‌ حرکتی نداره و فقط نظاره گره.باین حال منم کم کم از دست میدم هر اشتیاقی که داشتم چه به دیدنش چه به پیشنهادش و‌..

+خدایاشکرت🤍

من خودم باشم هیچوقت ناراحت نمیشم فقط برام مهمه بیاد جلو و جسارت داشته باشه و فکرمیکنم همه دخترا همین ...

تورو خدا بش یطور نشون بده شاید اونم مثل من خجالتی باشع اما کارم و روش زندگیم و همه میپسندن چون جزو ادمای تلاش گرم خودشم بارها گفته اما میترسم قیافم و خوشش نیاد.