2777
2789
میترسم دلیلش قیافم باشه بد جور بم برمیخوره میگم جای خواهرم عکس بدم یه نظر میدید بم انگیزه داده فردا ...

چی شد پس؟

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا بفرستم میتونم بعدش پاک کنم؟

بله تا فرستادید منو لایک کنید من که دیدم لایکتون میکنم بعد شما بزن تو سه تا نقطه حذف عکس رو بزنید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
خوب چقدر بده😂😂

به نظرم خیلی هم عالی و چهره موجهی دارید من جای خواهر شما میگم ماشالله بی تعارف خیلی هم خوبید واقعا موندم چرا اعتماد به نفس ندارید  

به نظرم خیلی هم عالی و چهره موجهی دارید من جای خواهر شما میگم ماشالله بی تعارف خیلی هم خوبید واقعا م ...

خیلییی لطف داری کلا توی همه چیز استعماد زه نفس دارم بغیر ظاهرم البته قدمم زیاد ببند نیست کلا۱۸۰ قدمه اما بش میگم جوابش و بهتون میدم بازم میگم خیلی ممنونم خیلیییی

خیلییی لطف داری کلا توی همه چیز استعماد زه نفس دارم بغیر ظاهرم البته قدمم زیاد ببند نیست کلا۱۸۰ قدمه ...

ظاهر به این خوبی بخدا بهت دروغ نمیگم یا اینکه دلخوشی بهت بدم اگه دختر خانم قبول نکنه واقعا من براش متاسف میشم که یه مورد خوب رو از دست داده قدت هم که ماشاالله عالی دیگه چی کم داری از ظاهر.

امیدوارم واز ته دلم ارزو میکنم خبر خوب بهم بدی 

دیدم حذفش کن

دختر خانم هم خیلی زیبا هستن

به نظر من شما اپشنای خیلی بالایی دارید اگه از لحاظ خانوادگی اوکی باشید قاعدتا باید قبول کنه به نظرم میاد مهربون هم هست