2777
2789
ماشاالله از زیبایی کم نداره اخلاقی و منشیش بیشتر من جذب کرده

اتفاقا نظر منم همین بود نوشتم براتون حق دارید که عاشقش شدید منم خیلللی ازش خوشم اومد البته که شما هم بسیار برازنده هستید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
دختر خانم هم خیلی زیبا هستن به نظر من شما اپشنای خیلی بالایی دارید اگه از لحاظ خانوادگی اوکی باشید ...

خانوادم خودشون خیلی وقته یکی و درنظر دارن از اقوامه  اما فکر نکنم با نظرم مخالفت کنن با اینکه اونا محجبه میپسندن و ایشون زیاد مقید نیست اما چکنیم دیگه این دل هوایی شده 

از صمیم قلبم ازتون تشکر میکنم واقعاً لطف بزرگی کردید بدون تعارف واقعا به همکلامی با یکی نیاز داشتم امید وارم بتونم جبران کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم خودشون خیلی وقته یکی و درنظر دارن از اقوامه  اما فکر نکنم با نظرم مخالفت کنن با اینکه ا ...

نظر شما از همه مهمتره داداش منم همیشه مححبه دوست داشت ولی عاشق یه دختری که خیلی مقید به حجاب نبود شد الان با هم ازدواج کردند خیلی هم خوشبختند

کار خاصی نکردم عزیزم واقعا حق شما یه زندگی خوب وعاشقانه هست فقط منتظر خبر خوب از طرف شما هستم وامیدوارم از ته دلم که به عشقتون برسید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
بله رو داد

وااااااااااااای خدارو شکر چقدر خوشحال شدم مطمئن بودم با این همه موارد خوب شما بله رو میگه   

مرسی آبجی اگر شما نبودید جرعتش و پیدا نمیکردم 

خواهش میکنم حقیقتا شمادر همه مواردعالی بودید من هنوزم درعجب بودم که چرا شما خودتون را از لحاظ ظاهر کم میدیدید از نظر من در همه موارد عالی بودید خیلی خیلی برات خوشحالم داداش عزیزم

یه تشکر و جبران بهت بدهکارم نمیدونم چطوری باید بدهیم و بهت بدم😅🌹

نه لطف دارید همین که شما خوشحالید بخدا از ته دلم شاد هستم من از شما ممنونم که محبت کردید منو تو شادیتون شریک کردید

نه لطف دارید همین که شما خوشحالید بخدا از ته دلم شاد هستم من از شما ممنونم که محبت کردید منو تو شادی ...

آبجی اجزاه هست بهتون پیام بدم اینجا فکر کنم تو تاپیک خوب نباشع و اینکه جریان و واسه یامینم گفتم خیلی خوشحال شدن و گفتم بهتون بگم ممنون قفلش و باز کردی اما نگفت منظور از قفل چیه😅🌹