2777
2789
استرس چی

شاید بنظرت مسخره باشه ولی نمره و درس و امتحان و این چرتوپرتا:)

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟چرا

یکسال پیش خیانت جنسی بهم کرد من نمیتونم با خیانتش کنار بیام هر چند روز به روش میارم بحث میکنم اونم منو میزنه و بهم میگه دیوانه الانم گوشوارمو کشید گوشم پاره شد

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

فردا چه خبره؟؟؟

دانشگاه و کار یطرف 

کارای خونه و هزینه کلاسای خلبانیم یطرف 

غذا درست کردن و داستانای رژیم ورزشیم یطرف

کارمم یطرف

بد بختی ینفر هست از زمانی که دانشگاه تهران اومدم دیدمش الان میشه سه سال ازش خوشم میومد هر سالم زیبا تر سال قبلی میشه😂 اما بدبختی اینه میترسم بهش بگم یه پسره هم هست خیلی دورو برشه تو استرس اینم نکنه ببرش و منم بشینم نگاه کنم اینم به نوعی حس بدی برای شروع روزام داره😬😬😬😬

چه جاری خوبی هستی

من کلا آدم بی حاشیه ام‌‌...سه تا جاری ایم مثل خواهریم با هم دوستیم ‌‌.‌جالبش این جاست ک مادرشوهرمون هم با همون دوسته باهاش درد دل میکنیم پشت سر پسراش حرف می‌زنیم کلا طرف عروساشه  خواهر شوهرم نداریم‌‌‌..ما از بنده های برگزیده خدایم

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حداقل از خودت دفاع کن  حالا که نمی تونی به روش نیاری

چجوری دفاع کنم زورم نمیرسه انقد موهامو کشید گوشوارمو کشید گوشمو پاره کرد مشت زد تو سرم 😭😭😭از خدا مرگمو میخام فقط دلم برا بچم میسوزه وگرنه رگمو میزدم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

از زایمان طبیعی میترسم 

برای زایمانم استرس دارم 

کارهام مونده

بلاتکلیفم 

مامانم فوت کرده دلتنگشم 

نیاز به کمک دارم ولی کسی رو ندارم

و هزار تا فکر و خیال توی سرم که نمیذاره بخوابم با اینکه خیلی خسته ام.

دانشگاه و کار یطرف  کارای خونه و هزینه کلاسای خلبانیم یطرف  غذا درست کردن و داستانای رژی ...

اوه چقدر کار داری حق داری خوابت نبره .به نظرم برو زودتر بهش پیشنهاد بده اینجوری خیالت راحت میشه ولی اگه نگی همیشه استرس داری اونوقت سنت مثل امثال من بالا میره و تنها میمونی 

اگه بهش گفتی ما رو هم خبر کن امیدوارم جواب مثبت بگیری

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
اوه چقدر کار داری حق داری خوابت نبره .به نظرم برو زودتر بهش پیشنهاد بده اینجوری خیالت راحت میشه ولی ...

من همیشه میبنمش میترسم جوابش نه باشه دیگه نتونم مثل قبل باهاش همکاری کنم چون باهم کارم میکنیم بعد نظر بد کنه بهم

من همیشه میبنمش میترسم جوابش نه باشه دیگه نتونم مثل قبل باهاش همکاری کنم چون باهم کارم میکنیم بعد نظ ...

خوب اینجوری هم همیشه این عذاب رو باید تحمل کنی شاید یه روز هم شیرینی عروسیش رو بیاره اونوقت بیشتر شوکه میشی

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
خوب اینجوری هم همیشه این عذاب رو باید تحمل کنی شاید یه روز هم شیرینی عروسیش رو بیاره اونوقت بیشتر شو ...

خوب من هنوز ۲۰ سالمه سال دو سال دیگه میتونم تو شرکت هوایی استخدام بشم تاره اونم ۲ سال باید کمک خلبان باشم که حقوقش تهش ۵۰ تومنه تا خلبان بشم بتونم خونه بخرم و به زندگی رو تضمین کنم حداقل ۲۷ یا۸ سالمع عقلانیشم بنظرم همین سنه مگر اینکه نامزد کنم اونم فکر کنم خیلی زوده واییییی

کاش یه خواهر داشتم یکم بم راهکار میداد

خوب من هنوز ۲۰ سالمه سال دو سال دیگه میتونم تو شرکت هوایی استخدام بشم تاره اونم ۲ سال باید کمک خلبان ...

عزیز من راهکار همینه مگه نمیگی خیلی قشنگه پس هر لحظه امکان داره براش خواستگار بره شما ببرید خواستگاری وشرایط رو توضیح بدید سنتون هم کمه نهایت سه چهار سال میتونید نامزد باشید وتازه بیشتر هم با هم اشنا بشید اگه یه روزی ازدواج کنه همیشه حسرت میخورید که چرا لااقل شانستون رو امتحان نکردید.

فوقش میگه نه هیچ اتفاق خاصی نمیفته دیگه مدیون دلتون نیستید

عزیز من راهکار همینه مگه نمیگی خیلی قشنگه پس هر لحظه امکان داره براش خواستگار بره شما ببرید خواستگار ...

میترسم دلیلش قیافم باشه بد جور بم برمیخوره

میگم جای خواهرم عکس بدم یه نظر میدید بم انگیزه داده فردا ۸ صبح دعوتش کنم صبحانه بعد همونجا بش بگم

میترسم دلیلش قیافم باشه بد جور بم برمیخوره میگم جای خواهرم عکس بدم یه نظر میدید بم انگیزه داده فردا ...

بدید با کمال میل