2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

چند شب پیش تاپیک زدم خواستگار دارم بعد طرف ول کن نیستش 

فردا قراره باهاش برم بیرون .. یعنی یه کافه ای قرار داریم البته من با آجیم میرم ولی اونو گفتم جدا بشینه.... 

بعد ببینید از استرس دارم سکته میکنم من تا الان نه قرار داشتم نه چیزی حضوری 

از طرفی ۳۱ روزه پریودم .مریضم . استرس کنکور و درس دارم دارم سکته میکننممممممممم. 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

چطوری باید حرف بزنم وای خدا 

اصلا زنگ پوستم سیه سیاه شده زیر چشمام کبود بخاطر پریودی😭😭😭دوس ندارم اینطوری ببینه منو آخهههه

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه بچه بودم رفتیم کافه خانوادگی میز بغلی پسره داشت اعتراف میکرد:) یجوری بود چندشم شد

چی میگفت ؟😂🤦🏻‍♀️

چطوری باید حرف بزنم وای خدا  اصلا زنگ پوستم سیه سیاه شده زیر چشمام کبود بخاطر پریودی😭😭😭دوس ...

اگه میخوای بپرونیش همون طوری برو😂

اگه نه یه چنتا چیز میز بزا رو صورتت شاداب کنه رفتنیم یه کوچولو آرایش داشته باش.

اگه میخوای بپرونیش همون طوری برو😂 اگه نه یه چنتا چیز میز بزا رو صورتت شاداب کنه رفتنیم یه کوچولو آ ...

خب چیکار کنم پوستمو 

ببین صاف صاف هستش حتی یدونه جوش ندارم ولی الان سیاه شدم بخاطر پریودی .... چی بزنم سفید شم آخه 

چی میگفت ؟😂🤦🏻‍♀️

اصلا یادم نیست فکر کنم ۱۰،۱۲ سال پیش بود ولی خجالتی بود هی من من میکردم من فلان بیسار واییی😭من خودم تو بیان اخساسات بدم اونجا جا پسره خجالت کشیدم😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

هستید عکس خودمو بزارم با خواستگارم حداقل بگید کدوم سره اگه به نفع ام هستش به هم بزنم نرم کلا😂