2777
2789
عنوان

دخترم آب شد.. اعتقاد نداشتم اما..فهمیدم چش خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 84 پست
اره من سردخارم باچشم خودم دیدم.هم ک یک هفته عذاب کشیده بچم.الان شکرخدا عالیه

من خیلی به چشم نظر اعتقاد دارم ،جمعه هفته پیشمادرشوهرم مهمون داشت اونم داشت از خواهرشوهرم از شرایط زندگیم می‌پرسید باورت نمیشه شنبه کتونیم دزدیدن چقدر غصه خوردم  

😂😂😂 وای  منم همینم با اینکه چیز خاصی ندارم به چشم همه میام نمیدونم چرا ی سریا اینقدر انرژی ...

اره...الان دونفرتو تاپیکم منو خوردن..ک مگه توفقط بچه داری...یا چه‌چیزایی به اونا ک بچه ندارن نسبت میدید..کلا یسریا دنبال حاشیه ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و این بچه بیشتر از چشم‌خوردن از ويروس هایی که این روزا همه جا موج میزنه حتی تو پارک مریض شده، یه سر ...

به فاصله ۲ هفته بچم ۲ بار چناااان مریض شد که باید چشم همه اطرافیان رو درآرم!

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نه.فقط اسم هارو میگه ..کاش میشد فیلم شوبزارم.ببین تخم مرغ از تو‌میشکنه اصن.همه چبچیش میپاش اینوراونو ...

خب اگه فشار ندیم یعنی خود به خود میشکنه؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

واقعا ولی کارتون اشتباهه بابا یه ایت الکرسی وچهارقل بخونید دل مردم روهم الکی نشکنید

دل کی و شکستم ؟؟ یه چیزی میایین میگینااا بد نیست یکم شعور داشته باشید الان دل شکستن کجا بود . ریپ نزن برو بخواب مغزت وا شه

می‌دونم خودمم همین فکروداشتم.چون همسرم خودش بیمارستان مارنیکنه..تو فامیل پرستار و اینا داریم..ولی اص ...

ویروس لعنتی طوری یهویی از پا میندازه که آدم تعجب میکنه

بچه منم همین بود

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خب اگه فشار ندیم یعنی خود به خود میشکنه؟

اره.ولی به اون کسی ک می‌شکنه هم مربوطه.براخونواده ما فقط مامانم می‌شکنه نمی‌دونم چرا..خاله هام داییام..همه..میبینی زنگ میزنن میگن بشکن برامون ..خودم هم روی کردم نشکست

ویروس لعنتی طوری یهویی از پا میندازه که آدم تعجب میکنه بچه منم همین بود

ببین دکترش برم.قطعا باید بهترمیشد دیگه.نکه یک هفته دوراز جون بیفته تو دستام...شاید متوجه منظورم‌نمیشید.بهرحال نظرتون محترمه

ی سریا ممکنه به قول شما بچه به دلش بشینه ناخودآگاه چشم بزنع اما ی سریا چشمشون کثیفه اصلا طاقت خوشی و ...

اره.دقیقا.این همه حدیث هست از خود پیامبرک چشم زخم وجود داره...ولی خب بعضیا اصراردارن بگن خرافاته

اره..الان دونفر تو تا پیکم دارن منو میخورن😂😂😂بااینکه گفتم..به دل اون خانم شیرین شده...

درسته ناراحت نشین شاید تجربه ی مشابه شما رو نداشتن و نظرشون متفاوته

ولی همین تخم مرغ شکستن هم من بهش اعتقاد نداشتم یه بار دختر فامیل داخل مهمونی مثل دختر شما یهویی حالش بد شد بردنش دکتر گفتن هیچیش نیست فقط گریه میکرد اصلا دورش شلوغ میشد جیغ میزد یه خانومی داخل فامیل که بلد بود براش تخم مرغ شکست جلو چشم خودم دیدم بدون اینکه هیچ فشاری بهش وارد کنه ترکید بعدشم دختره آروم شد حالا من قبل این فکر میکردم خودشون فشار میارن میگن شکسته🤦🏻‍♀️

درسته ناراحت نشین شاید تجربه ی مشابه شما رو نداشتن و نظرشون متفاوته ولی همین تخم مرغ شکستن هم من به ...

دیدی چجوری میشکنه؟انگار بمب بترکه..از داخل می‌شکنه میپاشه اینوراونور..بارور دست اصلا اون شکلی نمیشکنه