2777
2789
عنوان

دخترم آب شد.. اعتقاد نداشتم اما..فهمیدم چش خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 84 پست
مامانم بین دوتا سکه ک صدقه هست.میکیره.صلوات و دعانیخونه بعد اسم آدما رو میگه..به اسم هرچی بشکنه یعنی ...

خب چیکار میکنین که بسکنه فشار میدین؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄🙄🙄

جانم؟ 

چیز بدی گفتم؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچتون شاید شیطونی کرده عرق ورده سرماخورده یا ویروس جدید و گرفته ولی واقعا چشم هست یه خانمی تو اقوام هست هر وقت میبینه آدمو اگر بگیم خوبیم یک هفته خوابیدیم تو رختخواب . یه بار اومد خونمون همه ی اعضا باهم مریض شدیم وسایل برقی هم یکی یکی منهدم میشد 

خیلی زشته که چون خانمی بچه دار نمیشه دنبال بهونه اید که یگین بچه شما رو چشم زده یعنی کسی که بچه دار ...

چه حرفایی..شما اصن درست حتی نخوندین متنو.

اون خانم خودشم بچه داشت.

اما یه تعریفی کرد و به دلش شیرین اومد دخترم.

یه خانمی الان گفت همه چی به هم ربط میدم.کاش الان نظرشمارو بخونه

مامان منم خیلی تاکید داره هر وقت کسی به چشمت اومد ازش تعریف کردی بهش بگو ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله که یه وقت چشم نظرش نکنی 

حتی از بچه های فامیل هم که تعریف میکنیم بعدش براشون اسپند دود میکنیم چهار قل میخونیم که نظر نخورن چشم نظر از روی علاقه و مهربونی هم هست نمیدونم چرا بعضیا انقدر نسبت بهش گارد دارن

بچتون شاید شیطونی کرده عرق ورده سرماخورده یا ویروس جدید و گرفته ولی واقعا چشم هست یه خانمی تو اقوام ...

دکتربردمش.ولی خوب نشد.. خیلی حالش بد بود خیلی.بعد از شکستن تخم‌مرغ الان عالیه شکرخدا 

مامان منم خیلی تاکید داره هر وقت کسی به چشمت اومد ازش تعریف کردی بهش بگو ماشاءالله لا حول و لا قوه ا ...

اره..الان دونفر تو تا پیکم دارن منو میخورن😂😂😂بااینکه گفتم..به دل اون خانم شیرین شده...

نه بابااا . این هفته همش تعمیرکار خونمون بود 🌹😂😂گفتم دیگه راه نمیدمششش🤪🤪🤪

واقعا ولی کارتون اشتباهه بابا یه ایت الکرسی وچهارقل بخونید دل مردم روهم الکی نشکنید