2777
2789
عنوان

جواب گرفتن از چند نذر

44 بازدید | 4 پست

سلام به همگی دوستان من برای یه گرفتاری که مربوط به بیماری مادرم بود چندین نذر کردم و جواب گرفتم و با خودم عهد کردم که اگه بی جواب نموندم همه اونهارو اینجا با شما به اشتراک بزارم انشاالله که شما هم برای مشکلات و گرفتاری هاتون انجام بدید و بی جواب نمونید. نذر هایی که کرده بودم اینا بود: 

۱۰۰ هزارتومن پول کمک به اولین نیازمندی که دیدم( مبلغش دست خودتونه که چقدر باشه)

۱۰۰ حمد هدیه به خانوم ام البنین

۱۰۰ صلوات هدیه به ام البنین 

۱۰۰۰ مرتبه جمله یا امام علی مشکل گشا

۵۰۰ صلوات هدیه به امام حسن عسکری

۲۹۰ مرتبه ذکر یا فاطر که ۲۰۰ تا میخونین و ۹۰ تا گرو میزارین بعد از حاجت روایی میخونین.

۵۹ مرتبه ذکر یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی رو میگید و ۵۹ مرتبه هم گرو میذارین بعد از حاجروایی میگین. 

۵ مرتبه سوره یاسین هدیه به خانوم نرجس خاتون

یک زیارت عاشورا هدیه به خانوم ام البنین.

این هم بگم که من همه این هارو برای یک حاجت که داشتم انجام دادم و واقعا جواب گرفتم. 

اگر انجام دادید و جواب گرفتین برام دعای خیر کنین و اینجا بهم خبر بدین😍

به امید حاجروایی همه انشالله❤️❤️❤️

عزیزم منم دعا کن باکسی ک دوسش دارم ازدواج کنم شرایط مالیموت بده باهم پیشرفت کنیم ازم خواستگاری کنه قربونت

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دعا کن باکسی ک دوسش دارم ازدواج کنم شرایط مالیموت بده باهم پیشرفت کنیم ازم خواستگاری کنه ق ...

حتما عزیزم اگه قابل باشم براتون دعا میکنم انشالله چیزی براتون رقم بخوره که هم شما راضی باشین هم پر از خیر باشه براتون❤️

اسی حاجتت سخت بود؟

اره عزیزم مربوط به بیماری مادرم بود. جواب یکی از ازمایش هاشون خیلی برامون مهم بود که منفی بشه چون توی روند درمان و دوز داروهای شیمی درمانی تاثیر داشت که خداروشکر به لطف خدا و بعد هم دعای کسایی که بهشون متوسل شده بودم جواب منفی شد