2777
2789

چرا؟؟

بابا شاید ما یه حرفی زدیم یا سوالی پرسیدیم واقعا منظوری نداریم چرا بعضیا انقدر خودشونو زود گم میکنن؟ 

برای شمام اتفاق افتاده؟

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی جوش میزنم هر راهی هم امتحان کردم خوب نشدن بگو چیکار کنم تو رو خدا دیگه خسته شدم😭😭

وقتی هر کار میکنی باز جوش میزنی مشکل داخلی داری برو چکاب کن شاید هورمونی باشه شاید از کبدته باید ریشه ای حل بشه

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
اره واقعا هر چی بی پول تر و داغون تر بیشتر تو چس و زر زرن

آخه واقعا برام سواله با کوچکترین برخوردی از جامد به گاز تبدیل میشن بابا مگه همه عاشق چشم ابروتون شدن لعنتیا

الان مردای سایت حمله میکنن وازخودشون دفاع میکنن😂😂😂😂

نمیان اگه بیان یعنی قبول کردن زشت و داغونن🤣

یکیش اومدگفت که ریپلای نکنین😂😂😂😂 معلومه خودش ازهمون دسته مرداهست😂😂

چی بگم والا 

خلاصه از این پسرا دیدین جیغ بزنین فرار کنید حال آدم بهم میخوره.

عزیزم ببخشید وسط تاپیکت من سوال داشتم درباره امضات بهت درخواست دادم حالا اگه راحت نیستی اونجا،همینجا بپرسم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
عزیزم ببخشید وسط تاپیکت من سوال داشتم درباره امضات بهت درخواست دادم حالا اگه راحت نیستی اونجا،همینجا ...

فرقی نمیکنه عزیزم قبول کردم