2777
2789
عنوان

واجبع یه لحظه بیاین😂

87 بازدید | 16 پست

اقا میخوام برم عروسی بعد زلف و چی میزنم لرا میدونن چی میگم الان فردا برا کاندیدا میخوام بپوشم وسایل ارایشی غیر سایه و خط چشم و رژ هیچی ندارم اینا اوکیه برا پوستم چه کنمممم؟😂

‌ ‌ ‌ - وَ كلماٮی که‍ِ ٮاڡِص ماٮد !‌‌‌ ‌ ‌میشه برا کربلا رفتنم یه صلوات بفرستی؟ ایشالا حاجت روا بشی مهربون🙂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رای میدید؟:)

من که دو سال دیگه مونده ک سنم برسع ولی چون پسر خاله مامانمه اره رای میدن

‌ ‌ ‌ - وَ كلماٮی که‍ِ ٮاڡِص ماٮد !‌‌‌ ‌ ‌میشه برا کربلا رفتنم یه صلوات بفرستی؟ ایشالا حاجت روا بشی مهربون🙂❤
من که دو سال دیگه مونده ک سنم برسع ولی چون پسر خاله مامانمه اره رای میدن

اهل کجایین

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
چ نوم کاندیدتونه

عه نورابادیه؟ ابوذر رشیدی

اها😁♥

مه ارایشگاه نزدیکت نی 

اگه هم نی خوت ی ارایس ساده بکن لازم نی حتما رنگ رنگی بوی

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
خب ایفرمایی چ کنم سی صورتم؟ 

والا مو خم پیش اومه من عروسیل فقط ضد افتاب و ریمل و رژ بزنم ک خوب هم بی 

ار ن حساسی همینو ک داری کافیه

مه ارایشگاه نزدیکت نی  اگه هم نی خوت ی ارایس ساده بکن لازم نی حتما رنگ رنگی بوی

چرا حسی سه جا رفتم گفتن عروس داریم نوبت نیسی د گفتم ولش کو