2777
2789

چادر داشت حجاب کامل و محجبه ما داشتیم دنبال چشم پزشک میگشتیم که اومد به  به مقدسات قسم تورخدا اگه زنتو دوس داری بهم پول بده

نامزدمگفت نه زنمو دوس ندارم سریع کارد داروخونه شدیم😂😑 

جنس چادرس خیلیییی خوب بود

بعدش از داروخونه رفتیم بیرون باز اومد سراغ ما اومد سمت من گفت ابجی بازشمایی 

منم فرار کردم باز گفت چرا فرار میکنید اخی ببین چه رمانتیکن

حالامنبا نامزدم دعوا میکردم چرا بهش پول ندادی نامزدمم گفت صبر کن نشونت میدم 

ماهم دنبال قرص ونوستات بودزم اونم پیدا نمیشد رفتیم تو داروخونه نشستیم اون همهچنان ادامه میداد بعد یه رب رفت سمت دیگه منو نامزدمم یواشکی دنبالش کردیم بخدا چادر رو در اورد ماسکم در اورد روسری شو کشید عقب عینک زد سوار 206 شدبه خدا راست میگم 😑 

نامزدم میخواست گزارشش بده گفتم ولش کن 

تو اردبیل بود طرفای  سر چشمه 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

اووو چه حوصله ای داری دنبالش کردین بابا

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت قبلا هم مچشو گرفته😂😂😂😂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

من باور میکنم

چندوقت پیش رفتم تو فروشگاه نون فانتزی یه دختر جلو درش وایساده بود چادر و سرو وضع کاملا نرمال داشت سالم و سرحال 

اومدم بیرون اومد جلو با لحن دوبلوری  گفت سلام خسته نباشید فک کردم میخواد  ارشادم کنه گارد گرفتم یچیزی بهش بگم گفت میخواستم بهم کمک نقدی کنید من همینجوری با دهن باز  از پروویش رد شدم رفتم 

تازگی یه خانم جوون رو میبینم که ماسک میزنه چادر سر میکنه و یه گاری داره باهاش زباله گردی میکنه و بازیافتی جمع میکنه خیلی دلم براش سوخت ولی گفتم همینکه داره کار میکنه زحمت میکشه واقعا خوبه الان هرکی یه شوهر گرفته دستش رژ قرمز میزنه باسن و سینه تکون و ناز و عشوه بلاگری می‌کنه که پول مفت در بیاره🙄😐🙃

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز