2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره خون جنین آگلوتینه میشه کاری به مادر نداره

درسته نمیدونم، انقدر تخصصی تو این بحث ورود نکردم فقط تحربیات بارداری مادرمو نسبت ب گروه خونیش با پدرمو گفتم

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
خب گفتم که برای جلوگیری از آگلوتینیشن خون جنینه واسه مادر اتفاقی نمیوفته (اگر آمپول نزنه)

نه من برا جنین گفتم هردوتامون میخوایم یه چی بگیم ولی هر کدوم به روش خودمون خخخخخخ

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 
چه ربطی داره 😐😐

برای این میگن فکر کنم که بچه ممکنه گروه خونیش مثبت بشه و اون موقع به مشکل می خورن.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
بله من و باید آمپول رگام بزنی حتما حتما حتما

آمپولش دو دوره اس دیگه؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
گروه خونی مال شما و همسرتون چیه

من O منفی و همسرم AB مثبت.

من شنیدم وقتی دوتا گروه خونی منفی باشن یا هردو مثبت باید آمپول بزنن شما فکر کنم اشتباه شنیدی عزیزم ن ...

نه اونایی که هر دو مثبت یا منفی ان که مشکلی ندارن،،مادر منفی و پدر مثبته که باید آمپول بزنن‌.

عزیزم اگر مطمئن هستین اینجوره که آمپول روگام تو هفت ماهگی میزنن. دکترتون حتما نمیدونسته ک شوهرتون مث ...

آره نمی دونست،،تا ۷ ماهگی حالا وقت هست.

عزیزم وقتی دکتر نپرسیده یعنی مهم نیست  پس با حرف های بی اعتبار به خودت استرس الکی نده

دیشب که نزدیک بود سکته کنم....یهو یاد گروه خونیم افتادم....فکر کردم قبل بارداری آمپولش رو تزریق می کنن و یادم رفته....بعد دیدم نه قبلش نیست.

مادر من اینطور بوده سه تا بچه انداخته سر من و دوتا از خواهرامم انگار به خونریزی افتاده دکترا گفتن می ...

به خاطر همین بوده....بعضیا سقط می کنن بعدش که می فهمن آمپول روگام می زنن....ناشکری نکن انشالله تنت سالم و دلت شاد باشه.

نه عزیزم ربطی نداره من گروه خونیم منفیه شوهرم مثبته بارداری دومم هست هیچ سختی هم نداشته تو 28 هفته ف ...

خب پس خداروشکر....آخه گفته بودن بعضی وقتا باعث سقط می شه....انشالله به سلامتی.

وا من مامانم مثبته  بابام منفی  منو و داداشم مثبت

اون مشکلی نیست،،زن منفی و مرد مثبت باید آمپول بزنن.