من گروه خونیم منفیه و همسرم مثبته حالا دیشب خوندم گفته بود بارداری تو این افراد سخت تره نمی دونم راسته یا نه و این که دکتر اصلاً چیزی راجع به گروه خونیم ازم نپرسید.😕😕
جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
من به انواع و اقسام چیزا فکر می کنم....دیشب پایتخت رو نشون داد راجع به کلیه بود و گروه خونی یهو یاد گروه خونیم افتادم و یادم افتاد یه همچین چیزی راجع به گروه خونی که منفی باشه شنیدم....داشتم سکته می کردم فکر کردم قبل بارداری باید آمپولی چیزی می زدم یادم رفته تا دیدم میگن قبل بارداری نیست.
جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه گروه خونی مادر منفی و جنین مثبت باشه و خون جنین وارد خون مادرش بشه،،بدن مادرش عامل ناشناس شناساییش می کنه و باعث می شه علیه خون جنین مقابله کنه و باعث سقط یا از بین رفتن گلبولای قرمز خون جنین می شه.