2777
2789
بهتر به بدنت انرژی منفی وارد نکنی

من به انواع و اقسام چیزا فکر می کنم....دیشب پایتخت رو نشون داد راجع به کلیه بود و گروه خونی یهو یاد گروه خونیم افتادم و یادم افتاد یه همچین چیزی راجع به گروه خونی که منفی باشه شنیدم....داشتم سکته می کردم فکر کردم قبل بارداری باید آمپولی چیزی می زدم یادم رفته تا دیدم میگن قبل بارداری نیست.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
من اینجوری بودم  فقط باید  ۲۸ هفته یه امپول روگام بزنی  دیگه هیچ  سختی ای نداش ...

خدا حفظشون کنه.🌹🌹

بعد بچه ی اول که گروه خونیش منفی شد فقط همون یه بار تو بارداری آمپولش رو زدین؟؟

اگه مثبت بشه دو بار می زنن؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه خونی منفی شما هیچ ارتباطی به باردار شدن نداره  فقط توی بارداری یه آمپول رگام میزنید چون ا ...

ممنون.

دوستان نشد تک تک ریپلای کنم....اون لحظه هم اینترنتم به کل قطع شد....ممنونم از همگی بابت راهنماییتون.🌹🌹

چرا به مشکل بخورن عزیزم

اگه گروه خونی مادر منفی و جنین مثبت باشه و خون جنین وارد خون مادرش بشه،،بدن مادرش عامل ناشناس شناساییش می کنه و باعث می شه علیه خون جنین مقابله کنه و باعث سقط یا از بین رفتن گلبولای قرمز خون جنین می شه.

سلامت باشین  اره منفی باشه دیگه بعد زایمان امپول نمیزنن  مثبت باشه میزنن

ممنون.