عزیزم دقیقا مثل اون اقا تو تاپیکتون زیادن که تو عمرشون 1میلیارد هم ندیدن
میبینی؟ بهترین کار کم محلیه چون همیشه همچین ادمای حسودی هستن
و در اخر مبارکتون باشه پیشرفتتون تو زندگی هم مبارکه 😍💗
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
خدایی دیگه از پراید و کوییک که بهتره.ما همه و داشتیم
استفاده نکردم نمیدونم
شاید حق با شما باشه
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دوستان اون قیمت بود ک پژو خوب بود که وارداتی بود نه الان که اشغال و مونتاژ داخله ماشین های چینی با کیفیت تو بازارا زیاد شدن صرفا نباید همه چینی بگیم بده من دوستم 315 خریده تاالان راضیه و خرجی هم نکرده اما از اونور داداشم 206 داره هرروز یک ورش صدا داره