2777
2789
عنوان

طرف گفت ماشینتون چینیه اشغاله جواب این آدمو بی شعور رو چی بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 113 پست

عزیزم دقیقا مثل اون اقا تو تاپیکتون زیادن که تو عمرشون 1میلیارد هم ندیدن

میبینی؟ بهترین کار کم محلیه چون همیشه همچین ادمای حسودی هستن

و در اخر مبارکتون باشه پیشرفتتون تو زندگی هم مبارکه 😍💗

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت تو هیچ جمعی از ماشینامون نگفتم واقعا😐

حتی فکر نکنم دور و بریامون بدونن چی داریم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ماشین چینی واقعا خوب نیست  ولی اینکه اینجوری تو جمع حرف میزنن جای مبارک باشه لازمه بشونی سر جا ...

خدایی دیگه از پراید و کوییک که بهتره.ما همه و داشتیم 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
شما ایکس ۵۵ سوار شدی؟ هزاران برابر بهتر از ایرانیه ما یه پژو صفر هم داریم ولی اصلا قابل مقایسه نیس ...

ایرانی اشغاله تو تصادفا یکنفرم زنده نمیمونه هرکس هم میگهچینی بده پولشو نداره

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه
ایکس ۵۵

مبارکتون باشه اسی جان انشالله باهاش مسافرتای خوب برید و بهتون یه عالمه خوش بگذره

این طرف واقعا حسوده و نتونسته جلوی خودش رو بگیره بهتره بیخیال باشی و لذت ماشینتونو ببری

آدم مریض همیشه و همجا هست و به وفور یافت میشود

من هیچ وقت تو هیچ جمعی از ماشینامون نگفتم واقعا😐 حتی فکر نکنم دور و بریامون بدونن چی داریم

اسی هم چیزی نگفته بقیه بهشون تبریک گفتن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خدایی دیگه از پراید و کوییک که بهتره.ما همه و داشتیم 

استفاده نکردم نمیدونم 

شاید حق با شما باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من سوناتا خریدم بعد جاریم تست تصادف سوناتا رو گذاشت توی گروه تلگرام که من ببینم له میشه ناراحت بشم مثلاً😂

و جالبه بدونی که اونها هم پراید دارن

مدل ماشین برام مهم نیست ولی این رفتارها خیلی زشته که یکی یه چیزی بخره و ما ناامیدش کنیم

دوستان اون قیمت بود ک پژو خوب بود که وارداتی بود نه الان که اشغال و مونتاژ داخله
ماشین های چینی با کیفیت تو بازارا زیاد شدن صرفا نباید همه چینی بگیم بده من دوستم 315 خریده تاالان راضیه و خرجی هم نکرده اما از اونور داداشم 206 داره هرروز یک ورش صدا داره 

عزیزم دقیقا مثل اون اقا تو تاپیکتون زیادن که تو عمرشون 1میلیارد هم ندیدن میبینی؟ بهترین کار کم محلی ...

🙄

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂