2777
2789
عنوان

طرف گفت ماشینتون چینیه اشغاله جواب این آدمو بی شعور رو چی بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 113 پست
شما ترجیح بده ولی من دوست دارم یه میلیارد و خورده ای پول بدم  همون پیکان سوار شو حالشو ببر ا ...

حالا مگه من چی گفتم

شما خودت هم داری به ماشین دیگران توهین میکنی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا سوار شدی؟ ما هم فکر میکردیم خوب نیست.   ولی چند تا سوار شدیم چند سال پیش قیمتش ب ...

اره دوستم x22 داره خودم شاهین 

درگ گذاشتیم بنده خدا همون دنده ۱ ازم عقب افتاد 😅 دیگه هم بهم نرسید

شما ترجیح بده ولی من دوست دارم یه میلیارد و خورده ای پول بدم  همون پیکان سوار شو حالشو ببر ا ...

ول کن این حرفا رو 

من قبلاً چینی داشتیم دوباره هم بخوام بخرم چینی میخرم.  

خیلی ظاهر خوبی دارن و از نظر موتوری هم دفعه قبلی ما ازش عیبی ندیدیم   

ان شاء الله چرخش براتون بچرخه

شما ایکس ۵۵ سوار شدی؟ هزاران برابر بهتر از ایرانیه ما یه پژو صفر هم داریم ولی اصلا قابل مقایسه نیس ...

بله سوار شدم تقریبا تمام چینی های بازار ایران من پشت فرمونش نشستم

حالا مگه من چی گفتم شما خودت هم داری به ماشین دیگران توهین میکنی

شما شروع کردی

شما تیکه انداختی 

من سالها پراید سوار شدم و ماشین خیلی خوبی برای داخل شهره

کم خرج و جم وجور

ماشین چینی واقعا خوب نیست 

ولی اینکه اینجوری تو جمع حرف میزنن جای مبارک باشه لازمه بشونی سر جاش 

با خنده میگفتی  از پراید هر چی هست بهتره (با عرض  پوزش از جمیع پراید داران به خاطر اینکه طرف  بشینه سر جاش دارم میگم وگرنه قصد بدی ندارم )

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ولی خودمونیم هااا من خودم پراید و پیکان رو به چینی ترجیح میدم قربونش برم x22 هم که از پراید موتورش ...

ماشین ما چینیه ده تا ایربگ داره کلی اپشن داره که ایرانیا ندارن واقعا حرفت خنده داره خودروی ملی اشغاااااله 

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه