حتی تو همین نی نی سایت به یه دخترایی میگن زیبا آدم میمونه.طرف اصلا شبیه پی پی باشه چشماش یکم مظلوم باشه میشه تو دل برو و خوشگل...واقعا چی تو مغزتون میگذره دوست دارم بدونم .واقعا چهره های وحشی جذابیتشون خیلی بیشتر از مظلومه مثل اکثر مدل های خارجی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشکل اینه شما هنوز با مفهوم سلایق متفاوت آشنا نشدین . دنیا حول محور سلایق شما نمیچرخه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
این سلایق متفاوت نیست سلایق 90 درصد ایرانیاس اینه ک عجیبه😂🤢
متوجه منظورت نمیشم آمار رسمی رو از کجات درآوردی؟
منبع: به خدا راست میگم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.