2777
2789
عنوان

چرا سلیقه ها انقد بده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 152 پست
عزیزم ربطی نداره به نظرم چهره مظلوم به دل میشینه ولی چهره شرور جذاب تره😍من خودم چهره مظلوم رو نمیپس ...

بخدا آدم دلش میشکنه چون چهرت شرو شیطونه از رو ظاهرت قضاوتت میکنن منم دیگ میخوام اخلاقم هم با ظاهرم ست کنم ک دلم نسوزه برن گمشن به همون مظلوما ک بیشترشونم هفت خطن

تو بازیگرا هر چی مظلوم تره حتی اگر قیافه پنداشته باش طرفدار داره نمونش همین ترانه علیدوستی

ترانه علیدوستی قیافه نداره!؟😧اتفاقا چهرش جذاب و بانمکه😇😍..ببخش ولی شما هنوز معنای زیبایی رو متوجه نشدی وگرنه عنوان تاپیکت از بیخ مشکل داره،ادبیاتی که استفاده کردی خیلی سخیف و توهین آمیزه!شاید بلد نیستی منظورتو درست بیان کنی!نمیدونم چی بگم بهت!؟

'من شدم خونه ی امن..من شدم خون تو رگت..🩸..خواننده مورد علاقم تا ابد'امیر تتلو'🤘🏻🔥💜🦋💜🗝️✨۱۱۲۲۸ttal4۴✨ باز من تو عمق تاریکی منتظر نور باز میشه این در صبح میشه این شب..👁️✨'با ساختن خودم رشد و پرورش افکار مثبتم تا بتونم تو تاریک ترین لحظه های زندگیم سرچشمه نور احترام ،عشق ،صبر اراده انرژی مثبت امنیت وشادی خانواده و مردمم باشم🤲🏼🧚🏼‍♀️ اینجوری بهشتی که همه دنبالشن رو میتونیم باکمک هم بسازیم و ازش لذت ببریم"🙏🏻🔥💖🌈🌄🌱🧘🏻‍♀️🌱🦋🌀🌋✨⛰️🌠🌍🧚🏼‍♀️🌊🌬️⚡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترانه علیدوستی قیافه نداره!؟😧اتفاقا چهرش جذاب و بانمکه😇😍..ببخش ولی شما هنوز معنای زیبایی رو متوجه ...

شما که می‌دونی میشه بگی معنی زیبایی چیه؟ آها چهره ی مظلوم!!