2777
2789
عنوان

خیانت رو چجور باید جواب داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست
بابام ک اصللا هیچ.فقط من و خواهرم قضیشو میدونیم .به ما هم بد بیراه میکه دست از سرم بردارید.فک میکنم ...

به نظرت کسی ک انقد پول میده طلا بخره در چه حده رابطشون؟ مشخصه ی چیزی میده ی چیزی میگیره ببخشیدا انقد صریح میگم 

من بودم به مامانم میگفتم با اون یکی خواهرم میرفتیم پیشش با مدرک می‌گفتیم مامان دخترت داره این کارا رو می‌کنه جلوشو بگیر ابرومون رو میبره

ی بار بهش بگو ما به این طور زنا میگیم جن.دع  حالا برو هر کاری میخای بکن  من بودم ولش میک ...

اگه ب این مرحله برسع که اونوقت ب شوهرش میگم.اره متاسفانه اون مرد براش طلا مبخره اینم رابطه داره باهاش.بخدا گعتم بهش سری قبل

گفتم بدبخت تو براش اندازه ی دستمال توالت ارزش داری استفادشو کنه میره.گفت باشه دست میکشم قسم میخورم

.بعد یماه باز همین اش و کاسه☹

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ب این مرحله برسع که اونوقت ب شوهرش میگم.اره متاسفانه اون مرد براش طلا مبخره اینم رابطه داره باها ...

احساس میکنم اون آقا هم زن داره متاهله هست 

ک افتاده دنبال زن متاهل دست بردارم نیست 

به نظرت کسی ک انقد پول میده طلا بخره در چه حده رابطشون؟ مشخصه ی چیزی میده ی چیزی میگیره ببخشیدا انقد ...

نه راحت باش.من خودم تف هم نمیندازم ب صورتش دیگع.ولی ابرومون نره فقط.اره میدونم ببخشید از د..خوو.ل گذشته.میخوام ب مادرم مبگم میترسم سکته کنه😞

اللهم عجل لولیک الفرج
نه راحت باش.من خودم تف هم نمیندازم ب صورتش دیگع.ولی ابرومون نره فقط.اره میدونم ببخشید از د..خوو.ل گذ ...

اروم بهش بگید یواش یواش  به نظرم هر چی زودتر بهش بگید حداقل ابروتون حفظ میشه 

حیف اون بچه 

اروم بهش بگید یواش یواش  به نظرم هر چی زودتر بهش بگید حداقل ابروتون حفظ میشه  حیف اون بچه ...

اره مجبورم بگم بهش.راهی نذاشته برام.خاکبرسر شوهرش انقد ازادی داده بهش.شوهرشم بی غیرته.میبرتش مخصوص لیزر بوتاکس.تولد کادو تولد براش.مهیا میکنه.در عجبم این زن چشه.امیدوارم خبر مرگش زودتر برسع

اللهم عجل لولیک الفرج
اره مجبورم بگم بهش.راهی نذاشته برام.خاکبرسر شوهرش انقد ازادی داده بهش.شوهرشم بی غیرته.میبرتش مخصوص ل ...

شاید شوهرش نمیدونه ک زنش چیکار می‌کنه وگرنه هر شوهری باشع زنه رو می‌کشه 

شوهرشم فکر می‌کنه داره به ی آدم محبت می‌کنه 

شاید شوهرش نمیدونه ک زنش چیکار می‌کنه وگرنه هر شوهری باشع زنه رو می‌کشه  شوهرشم فکر می‌کنه دار ...

اره خب قطعا نمیدونه.این داره از این همه آزادی سواستفاده میکنه.ج فرقی با یه جن..ده دارع

اللهم عجل لولیک الفرج